Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KLASIK

Lamborghini Diablo poznatog vlasnika može biti vaš, ovo je prava prilika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste ikada željeli limitirani Lambo s cool poviješću, bolju priliku od ove teško ćete uhvatiti

Devedesete su nam donijele mnogo toga negativnog, poput Zaljevskog i Domovinskog rata te kontroverzne smrti princeze Dijane, ali i pozitivnog kao što je prvo kloniranje životinje – ovca Dolly - i rast popularnosti World Wide Weba, odnosno Interneta, a upravo se po njemu nekidan ponovno proširila groznica tih ludih godina. I to u intergalaktičkom paketu!
Tvrtka Amari, koja se bavi prodajom ekskluzivnih vozila, u svoj izlog je vratila jedan vrlo poseban automobil. Riječ je o Lamborghini Diablu SE30, limitiranoj verziji izrađenoj za 30. obljetnicu postojanja talijanske tvrtke i proizvedenoj u svega 150 primjeraka. Da stvar bude zanimljivija, navedeni model dolazi s upravljačem na desnoj strani i u ljubičastoj boji, te je jedan od tri ikada napravljena. A ako to nije dovoljno ekskluzivno, njegovo pojavljivanje u spotu pjesme „Cosmic girl“ popularnog funk jazz benda Jamiroquai, čiji ga je frontmen Jay Kay jedno vrijeme i posjedovao, potvrdit će zavidnu razinu posebnosti ovog automobila.



Zanimljivo je spomenuti da je za prilike snimanja spota Jay Kay na raspolaganju imao dva takva automobila, međutim jedan je u potpunosti uništen prije samog snimanja, nakon čega je JK naredio da se drugi nitko ne dira dok on ne dođe jer je to jedini preostali automobil takvog tipa. Kada je konačno došao na mjesto snimanja, svi su imali smrknuta lica jer je jedan od profesionalnih vozača u međuvremenu trknuo kameru koja je razbila vjetrobransko staklo. Kako je Lamborghini novo staklo mogao isporučiti tek za nekoliko dana, snimanje u Cabo de Gati odrađeno je bez njega, što se može vidjeti i po JK-ovoj vijorećoj kosi u spotu.

Ukoliko želite osjetiti dašak kozmičke djevojke ili svemirom juriti u 530 konja snažnom talijanskom klasiku s 5,7-litrenim V12 motorom, na račun tvrtke Amari morat ćete uplatiti 549,995 ovozemaljskih funti. She's just a cosmic girl… Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Rukavica u lice Bugattiju – Koenigsegg je pokazao tko je glavni! Slika nije dostupna INSIDER TOP 5: Legendarni dizelaši koje je šteta poslati na otpad


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene