Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆI METAL

Hondina porno odiseja ili skandal na kojeg se nitko od kupaca nije žalio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljiva priča stiže iz Amerike, vjerujemo da je najviše osmijeha izmamila zapravo kod roditelja.

Više nije nikakva novost da se svakim novim modelom automobili sve se više pretvaraju u multimedijske uređaje. U tom nezaustavljivom pohodu proizvođači automobila nisu imuni na pogreške, koje su na našu sreću još uvijek benigne.

Jedna takva epizoda koja nas je nasmijala dolazi iz američke Hondine podružnice. U svibnju Honda je u SAD-u lansirala novu generaciju obiteljskog jednovolumena - Honda Odyssey, ukupno najprodavanijeg modela u klasi na američkom tlu. Između mnoštva ugrađenih novotarija pohvalili su se i ugrađenim 4G/LTE prijenosom podataka koji, pazite sad, između ostalog možete koristiti za gledanje lokalnog premium kablovskog kanala Epix. Na stražnjim sjedalima s pogledom na ugrađene ekrane američki klinci mogu izabrati naslove iz ponude - “Gladiator Eroticus”, “Kinky Kong” ili “Lord of the G-Strings”.

Budimo precizniji, mogli su do prije par dana dok ekipa poslovnog magazina Forbes, na užas Hondinog PR odjela, nije otkrila ovaj propust. Naravno, usluga je trenutno suspendirana uz isprike kupcima i obilno posipanje pepelom svih u lancu zaduženih za multimedijalni fijasko. U Hondi i Epixu nitko ne zna kako je nastao ovaj previd stoga će ovaj seksi mini skandal ostati misterij.

Baš kao što će misterij ostati da nitko od 5000 novih kupaca Honde Odyssey u zadnja 2 mjeseca nije prigovorio na ovu uslugu. Još jedan dokaz kako seks sve prodaje.

Pročitajte i ovo Predsjednik SAD-a Joe Biden Čeka se reakcija SAD-a Zbog smrti američkih vojnika raste pritisak na Bidena: "Jedini odgovor mora biti razorna vojna odmazda" Ilustracija Danas je Dan D Prijeti li SAD-u unutarnji sukob? Guverner se zainatio, stigla mu je ogromna podrška, čeka se Bidenov potez

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene