Tvoje lice zvuči poznato

DRAMATIČAN KRAJ! Fantastični Kedžo za dlaku porazio Hanu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U šestoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" četvrta članica žirija bila je Danijela Martinović. Hana Hegedušić završila je kao druga, a pobjedu je uzeo Damir Kedžo!

Pobjednik šeste epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj smo ponovo imali prilike pogledati vrhunske transformacije, je Damir Kedžo. Konkurencija među sjajnim izvođačima u nastupima je bila izrazito jaka. U tijesnom bodovnom odabiru žirija i natjecatelja, sa samo dva boda razlike Damirova sjajna operna izvedba donijela mu je pobjedu u hit showu Nove TV. Izveo je najpoznatiju ariju "Habanera" opere Carmen na francuskom, što je Damiru bio i poseban izazov jer prije pjesme nije znao niti riječ francuskog! Unatoč tome, Damir je odgovorio i drugim izazovima, poput tijesnog korzeta koji je nosio i donio pravu vokalno scensku poslasticu.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Sandra je bila oduševljena i sretna s Damirovom izvedbom. "Imao si mentora s kojim si u tjedan dana strašno puno naučio", rekla je Sandra. "Ja ti samo mogu čestitati na svemu, na glasovnom, tjelesnom i takozvanom duhovnom pristupu", i Goran Navojec je bio impresioniran. "Gdje god ideš na audicije, pjevaj ovo!", poručila mu je Sandra naknadno. Tomo in der Muhlen je također bio pun riječi hvale za Damira. "Napokon vidim da si se potpuno uživio, opustio i zbilja uživao u tome što radiš i to je ono što čekam od početka", rekao je Tomo. Gošća žirija, Danijela Martinović, otkrila je sljedeće: "Ja sam tvoj fan potpuni, ali ovo što si napravio večeras je iznad svih mojih očekivanja, snova i želja. To je pomicanje granica i stvarno si briljirao."

Zahvaljujući pobjedi, Damir Kedžo odabrao je da će donacija Nove TV od 10.000 kn otići udruzi "DIRA RIJEKA".

Evo kako je tekla večer otpočetka:

Lana Jurčević je ponovo uživala u muškoj transformaciji i to u Sean Paula. Odlično je odrepala "Temperature". "Ti si meni totalni mrak bila. Totalno sam u šoku", rekla je Danijela te pokušala od Lane otkriti je li uistinu naučila tekst ili brljala, ali Lana se nije dala. U svakom slučaju, zvučala je odlično!

 

Prošlotjedna rekorderka pobjednica Ana Maras Harmander zajahala je konjića na pozornici za pjesmu 'Vino na usnama' i Vladu Kalembera. "Konj je zakon totalni", rekla je dobro raspoložena Danijela. Tomo je posebno istaknuo koliko je izazovnu transformaciju imala. "Glumački si došla vrlo blizu jer tu je jako puno fizičkih stvari koje je teško imitirati", rekao je Tomo.

Zadatak transformacije u Danijelu Martinović, koja je te večeri sjedila u žiriju kao gošća, dobila je Hana Hegedušić koja je izvela njen mini-koncert. Iako je zbog te činjenice da ju Danijela gleda osjećala pritisak, Hana je odlično odglumila ulogu i otpjevala "Neka mi ne svane" i "Pleši sa mnom", a razliku u odnosu na „original“ bilo je teško uočiti.

Uspjela je podići publiku na noge te impresionirati i samu Danijelu. "Ajme kao da pričam sama sa sobom, nerealno!", rekla je Hana kada je stala pred žiri i pravu Danijelu. "Ja sam totalno u šoku. Sve si mislima da napravim eksperiment da te pošaljem doma, samo ću ti reći na koju stranu kreveta ja spavam da ne fališ!", našalila se Danijela koja nije mogla doći do riječi od smijeha. Na kraju se zahvalila Hani za "novu dimenziju doživljaja mene same", kako je rekla.

Žanamari Perčić je prije nastupa otkrila da voli biti dečko, a u to nas je uvjerila transformacijom u "mehaničara" Billy Joela i pjesmom "Uptown Girl". "Ja sam kao dijete odrastao u mehaničarskoj radioni. Mislim da si predivno dočarala duh osamdesetih", pohvalio je njenu izvedbu Goran i dodao da o glasu nema što raspravljat jer je fantastična. Zanimljivo, Žanamari je svoj nastup odradila i pod temperaturom, što je otkrilo Sandrino iskusno oko.

 Matteo Cetinski se prošlog tjedna odlučio na jokera pa smo na pozornici u ulozi Adele pojavila Petra Dugandžić koja je odlično otpjevala pjesmu "Hello". Matteo je bio prezadovoljan Petrom te ju je proglasio najboljom Adele u državi! "Lako ti je ovako odabrati jokera kada znaš da će sve štimati. Svaka čast", pohvalila je Danijela Petru i Matteov izbor. "Nisam primjetio nikakve otklone od originala", dodao je Goran.

Popularnu Tajči na pozornicu nam je doveo Filip Dizdar koji je bez problema odgovorio transformacijskim izazovima i otpjevao njenu pjesmu 'Smokvica'. Njegova posvećenost detaljima koreografskog dijela nastupa bila je vrlo zabavna. Filipov napredak u imitacijama iz emisije u emisiju primijetio je Navojec. "Ti si skinuo svaki pokret očima, obrvama, nosom, svime!", rekao je Goran, a s njim se složila i Sandra te dodala: "Sjajno si donio te njene okice. Sjajna interpretacija!".

Zabavu na kvadrat donio je Fil Tilen koji se za pjesmu "Sexy And I Know It" grupe LMFAO na pozornici skinuo u tigraste gaćice u kojima je odradio većinu nastupa! Strah od skidanja pred puno ljudi prebrodio je prije izlaska pred publiku i donio vrhunsku zabavu. "Vidjelo se da si ti na domaćem terenu i da ti je rap u krvi i da te stvari izvodiš fantastično!", pohvalio je Tilenov nastup Navojec.

Priznanje mu je odala i Sandra koja je rekla da je prevladao stidljivost i odlično savladao egzibicionizam, a osvrnula se na još jedan njegov radni pothvat. "Mislim da ovdje nisi morao vježbati pjevački organ, ali si neki drugi organ morao. Vježba se isplatila jer organ se uspješno pokazao!", dodala je Sandra i nasmijala publiku.

Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju. Moći ćemo uživati u izvedbi Rolling Stonesa, a taj zadatak je pripao Ani Maras, dok će Matteo stati na pozornicu kao Zdravko Ćolić. Liza Minnelli bit će ovotjedni izazov za Lanu, a Alesha Dixon Fila Tilena. Žanamari je dobila E.T. što ju je oduševilo, a Filip će nam se prikazati kao Massimo. Hana će biti Gwen Stefani, a pobjednik Damir Kedžo će pjevati pjesmu grupe Scissor Sisters.

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene