Tvoje lice zvuči poznato

SPEKTAKULARNI MATTEO POBIJEDIO "Najbolji si Cetinski, genijalan si!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugo mjesto zauzeo je sjajni Damir Kedžo! Ipak, Matteo je ovog puta pomeo konkurenciju.

Zabavnom i fenomenalnom vokalnom izvedbom Matteo Cetinski pobijedio je u desetoj epizodi najgledanijeg glazbeno-zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Matteo je proveo nekoliko sati u rukama maskera i šminkera kako bi dobio koju kilu više i promijenio boju kože, a za ovotjedni nastup morao je i ozbiljno napeti glasnice jer je za zadatak imao izvesti pjesmu "It's Raining Men" grupe Weather girls.

Pogledaj i ovo showbuzz Filipe kupio si nas ČOVJEK ZVAN MULTITALENT Toliko ih je oduševio da je Sandri mogao i haljinu skinuti

Donio je fenomenalnu zabavu na pozornicu što mu je osiguralo najviše bodova žirija i kolega, a svi su bili fascinirani maskom koja je Matteu dodala skoro duplo više kilograma i dovela ga do ruba prepoznatljivosti. Matteo Cetinski je kao pobjednik odabrao udrugu "Korak po korak" iz Zagreba, kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna.

„Mislim da je ovo najbolje od svega što si ti do sada izveo. Ovako tešku masku, kostim, ti si to uspio napraviti jako živim i prisutnim“, komentirao je nastup Goran Navojec.

"Za razliku od onih silnih falseta, ovdje su bili otvoreni vokali. Ja nisam mogla vjerovati da ti to pjevaš. Sjajan si! Od koreografije do kostima, maske, tvog glasa...", fascinirana je bila Sandra Bagarić. Ni Tomo in der Mühlen nije ostao imun na odličan nastup. "Apsolutno si sve nas iznenadio. Pjevački, ovo je totalno drugačiji nivo nego što si imao do sada i totalno iznenađenje", rekao je Tomo. Gošća žirija bila je Alka Vuica koju je Matteo očarao. "Ja sam totalno fascinirana. Definitivno si najbolji Cetinski, od svih! Genijalan si".

Večer je pjesmom otvorila Alka Vuica, predstavivši se i kao četvrta članica žirija. Ovako je tekla večer:

Kad su u pitanju kandidati, večer je otvorio Fil Tilen, koji je ponovo pokazao svoj reperski talent, ali ovaj put u ulozi suprotnog spola. Naime, transformirao se u Mary J. Blige te odlično izveo pjesmu "Family Affair". "Nevjerojatno je koliko muškarci u sebi imaju ženstvenosti kad to oslobode. Izvrsno!", rekla je Alka odmah nakon nastupa, a na nju se nadovezao i Tomo. "Dodao je malo gladijatorskog elementa u ženstvenosti", rekao je. Sandra je primijetila kako sve manje ironijski pristupa zadatku i s više ozbiljnosti, što daje rezultate jer Fil iz emisije u emisiju jako napreduje. Složio se i Navojec, za kojeg je ovo bio najbolji Filov nastup do sada.

Sjajan nastup odradila je Lana Jurčević i to kao popularni Jole. Pogodila je njegovo specifično držanje, odlična maska još je više Lanu približila Joli, a izvela je pjesmu "Kada žene tulumare". "Ono što je bilo briljantno je što si postavu njegovog tijela napravila odlično", komentirao je Navojec. Lanin glumački podvig svi su zamijetili. "Ti si pogodila njegov karakter i to je najbolje od svega", rekao je Tomo, a i Alka je uživala u nastupu. "Uopće nisam znala da si toliko glumstvena, da se možeš pretvoriti u nešto drugo. Gledala sam ju kao malu, prve nastupe i dok je vježbala po kući, fantastična si."

Damir Kedžo prošao je kroz zahtjevnu transformaciju za pjesmu "September", grupe Earth, Wind & Fire, a na pozornici se odlično zabavio i uživao u nastupu, što je i sam priznao. "Toliko ujednačeno vladaš cijelim svojim pjevačkim registrom da je to apsolutno nemoguće", komentirala je njegov nastup Sandra, a potom udijelila i savjet, "Nakon ove emisije bježi na Broadway!". Posebne pohvale dobili su i maskeri jer je Kedžo bio fantastično maskiran do neprepoznatljivosti. "Zbilja si dobro obavio taj ples i ono što mnogi ne znaju, taj falset u pjesmi je nešto što je ustvari promijenilo američku glazbu i ti si to savršeno obavio", rekao je Tomo.

Ana Maras Harmander imala je zadatak transformirati se u Alku Vuicu, koja je kao gošća sjedila u žiriju i slušala Aninu izvedbu pjesme ''Varalica''. "Mnogi misle da je lako pjevati kao Alka Vuica, dokazala si da nije lako. Ono što bi ti zamjerila, ne znam je li zbog treme, nisi bila u ritmu. U mojim pjesmama je jako bitan ritam. Boja glasa ti je odlična.", rekla je Alka, a Ana je priznala da je imala jako veliku tremu.

Filip Dizdar imao je pjevački izrazito zahtjevan zadatak. Morao se pretvoriti u pjevačicu Anastaciu, a pjesma "One Day In Your Life" je na momente ipak ostala van njegovih glasovnih sposobnosti. Ipak, Filip se izrazito potrudio, što su članovi žirija također zamijetili. "Mene si iznenadio glasovnim sposobnostima, našao si boju glasa koja je bila jako zanimljiva i izgledao si prilično - anastazijski", rekao je Goran.

Žanamari Perčić odlučila se za džokera, točnije, za mušku ulogu odlučila se za džokericu. Tako se na pozornicu vratila natjecateljica prve sezone showa, Minea koja je donijela živu, veselu i zabavnu izvedbu pjesme ''YMCA'' grupe Village people. Odlična je bila, a Alka Vuica čak je pustila i suzu. "Ja plačem. Dirnula si me", rekla je Alka. "Morat ćemo te u teretanu", dodao je Tomo na Alkin komentar da Minei fali malo kondicije. "Odradila si odlično. Nismo znali tko si ti", rekao je Navojec.

Zadatak Hane Hegedušić bio je transformacija u Jasnu Zlokić. Prilikom sjajnog nastupa i pjesme "Skitnica" uslijedilo je veliko iznenađenje za Hanu, ali i sve prisutne. Naime, njen nastup pretvorio se u duet s, ni manje ni više nego, pravom Jasnom Zlokić. Hana nije mogla sakriti šok i iznenađenje, ali se uspjela umiriti i otpjevati završnicu u duetu. "Nemam što reći. Ista ja!", rekla je Jasna Zlokić nakon nastupa. "Ovo je vrhunac večeri i 10. emisije", ustvrdila je Sandra.

Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju. Filip prolazi transformaciju u Louisa Armstronga, a Ana Maras u Verku Serduchku. Žanamari će se pretvoriti u Vlatku Pokos. Christina Aguilera nam također dolazi iduću nedjelju jer ju je gljiva dodijelila Hani, a Fil Tilen odlučio se za džokera, stoga ostaje nepoznanica tko će utjeloviti Nikolu Koju. Lana na pozornicu donosi pjesmu Psihomodo Popa, a Kedžo Doris Dragović čiji je, kako je sam rekao, najveći fan. Pobjednika Mattea moći ćemo gledati kao Freddieja Mercuryja.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene