MATTEO, OVO SMO ČEKALI!

SJAJAN "AKI" POMEO KONKURENCIJU "Glazbena scena vapi za tobom. Vrati se!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugo mjesto osvojila je Žanamari kao Pussycat Dolls, a treće Maja Posavec koja je bila Joker Hane Hegedušić.

Pobjednik četvrte epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' je Matteo Cetinski. Sjajan Mateo izveo je prvi „mini koncert“ u showu i to koncert Parnog valjka čime je osvojio žiri i kolege i zasluženo odnio svoju prvu pobjedu i to otpjevavši dvije pjesme popularnog benda. Prema Matteovom izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna „Udruzi za autizam – Bjelovar“.

Pogledaj i ovo showbuzz Filipe kupio si nas ČOVJEK ZVAN MULTITALENT Toliko ih je oduševio da je Sandri mogao i haljinu skinuti

Show je otvorila energična Indira Levak. Pjevačica grupe Colonia ovog puta se našla u ulozi gostujućeg člana žirija, a večer je otvorila pjesmom "Zlatni dvori" koju je otpjevala uz Slavonia Bend.

Filip Dizdar otvorio je natjecateljski dio showa. Filip je uživao u svom zadatku transformacije za pjesmu 'Sexyback'. Svoje plesno umijeće prezentirao je na pozornici imitirajući mušku plesnu ikonu Justina Timberlakea, nimalo lak zadatak, što se vidjelo po količini uspuhanosti nakon nastupa. "Pravi si muškarac", kazala mu je Sandra.  „Vidjelo se da si u ovom uživao i da ti leži, usprkos koreografiji koja nije bila jednostavna. Pjevanje je štimalo, bravo!“, komentirao je nastup Tomo. Vidno zagrijan za plesne elemente bio je Navojec koji se spustio na pozornicu kako bi naučio pokoji pokret.

Lana Jurčević pojavila se u plavokosom izdanju kao Andrea Šušnjara iz grupe Magazin. Prava 'Kemija' odvila se na pozornici nakon koje su se mnogi pitali je li to stvarno bila Lana. „Skinula si sve. Zračila si kao i ona. Vidim da su ti okice nekako onako zaokružene. Ma sva si slatka!“, komentirala je Sandra na što je Lana uzvratila: „Oduvik sam tila bit pivačica Magazina. Uspila sam!“.

OVDJE pogledajte kako je Thompson upao u Laninu garderobu.

Pjesmu popularne grupe Colonia 'Oduzimaš mi dah' izveo je reper Fil Tilen. Indirinu energiju Fil je na pozornicu donio bez problema sa štiklama na nogama i super zabavio publiku. Na kraju nastupa Indira je imala i jednu molbu za Fil Tilena. „File, molim te tu haljinu ostavi meni jer sam ju izgubila!“, ljubazna je bila Indira i svojom molbom nasmijala Fila i publiku.

Damir Kedžo je bio u standardno dobrom raspoloženju i na pozornici izveo još jednu sjajnu transformaciju, ovaj put, u Toma Jonesa. Odličnu vokalnu izvedbu pratila je i vjerodostojna maska koja mu je potpuno izmijenila lice. Zavodnički hit 'Sex bomb' učinio je svoje pa je Kedžo zaradio i par gaćica i to ni manje ni više nego od Tome in der Mülena i Gorana Navojca!

Ana Maras Harmander s punim plućima otpjevala je Thompsona i pjesmu 'Vjetre s Dinare' na veselje publike koja je i nakon kraja tražila još. "Hoćemo još, hoćemo još!", skandirala je oduševljena publika. Osim vokalnog napora, Ana je uložila i jako puno u sam lik Thompsona što nije prošlo nezamijećeno. „Fascinantno kako vi glumci, za razliku od naših pjevača, postavljate cijeli lik koristeći svaki atom svoga tijela. Bila si on, zaista! Jako uspješna transformacija“, komentirala je Anin nastup Sandra. "Bila si toliko moćna da bi ti zaustavila sve vjetrove, ne samo one s Dinare"; komentirao je Goran Navojec.

Hana Hegedušić odlučila se na joker izvođačicu za pjesmu "Ti da bu di bu da" Colonije. Umjesto Hane, na pozornici se pojavila Maja Posavec i svojom izvedbom podigla Indiru, koja je sjedila u žiriju, na noge tijekom cijelog nastupa. Ona je apsolutna kraljica! Ovo je ludnica! Invazija Colonije – kolonizacija!“, oduševljena je bila Indira nastupima i pozvala Maju na svoj koncert.

Mini-koncert Parnog valjka otpjevao je Matteo Cetinski. Početak je bio lagan uz pjesmu 'Jesen u meni' koju je pratila mistična scenografija, a Matteo se u potpunosti uživio u Akija Rahimovskog. Potom je u svojoj nevjerojatnoj transformaciji ubrzao tempo i digao žiri i publiku na noge pjesmom 'Lutka za bal'. Da je Matteo sjajno odglumio Akija i kopirao njegove pokrete, držanje i način pjevanja prva je zamijetila Sandra Bagarić. „Kad si počeo pjevat, nema Mattea. Tonski si ga skinuo. Fenomenalno. Mrak!“, oduševljena je bila Sandra. Tomo in der Mühlen se nadovezao komentarom na fizičku transformaciju i pohvalio odlično doziranje svih segmenata transformacije. „Sviđa mi se kako si se smanjio, doslovno fizički si manji.“, rekao je Tomo, a Matteo je zasluge u tom dijelu podijelio s trenerom Mariom Petrekovićem koji ga je za to pripremao. Gošća žirija, pjevačica Indira Levak, pozvala je Mattea na povratak glazbenoj sceni. „Glazbena scena vapi za Matteom i mislim da je krajnje vrijeme da se vratiš pjevačkim vodama!“, rekla je Indira i nasmijala Mattea.

Žanamari Perčić odlično je odradila vokalno i koreografski vrlo zahtjevnu transformaciju u Nicole Scherzinger i dočarala spot i pjesmu 'Jai Ho' grupe Pusycat Dolls te unijela dašak istoka na pozornicu. Njen nastup najviše se dojmio Indire koja ga je pohvalila da je najbolji. „Ovo je definitivno šlag na kraju. Po meni ovo je najbolji nastup večeras“, kratka i jasna bila je Indira. „Žanamari ti si tako lijepa žena. Ja se ne mogu nadiviti toj ljepoti“, krenula je s pohvalama Sandra pa i nastavila: „To raditi s tijelom, tim trbušnim plesom i držati kontrolu glasa...ovo pjevački izgleda vrlo banalno i jednostavno, a dosta je zahtjevno.“

Nove zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju. Fil Tilen će ponovno u štikle za transformaciju u Mineu, a Anu Maras Harmander čeka energična Pink. Damir Kedžo dobio je Tinu Turner, ali se ipak neće upustiti u taj izazov te je odabrao jokera. Lana mora proći opsežnu transformaciju jer se za tjedan dana mora pojaviti kao Halid Bešlić, a Filipa Dizdara dopala je legendarna grupa The Beatles. Hanu Hegedušić gledatelji će moći vidjeti u ćelavom izdanju Pitbulla, a Žanamari se oduševila svojim zadatkom transformacije u Fergie. Pobjednik ove emisije, Matteo Cetinski, ponovno mijenja spol te će na pozornicu u idućoj emisiji nastupiti kao Jelena Rozga.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu te društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene