KAKO IM JE USPJELO?

EPIDEMIJA U HOLLYWOODU Uživaju u vezi s 30 godina mlađima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne, ne rastaju se svi u Hollywoodu. Neki su u sretnim vezama i to s djevojkama koje su od njh mlađe i po nekoliko desetljeća.

Osim brakorazvodnih parnica još je jedan trend zahvatio je Hollywood. Brojni slavni glumci koji uživaju u vezi ljube mlađe ljepotice koje su često i po nekoliko desetljeća mlađe. No njih razlika u godinama ne brine. Jer ljubav, pogotovo ako je prava, ruši sve prepreke.

Pogledaj i ovo Mel Gibson dvojnik glumca Zbog ove fotografije svi su pomislili da je Mel Gibson posjetio Sarajevo, ali nažalost sve je bila samo dobra fora!

Jedan od glumaca koji uživa s mlađom je 60-godišnji Rowan Atkinson. Slavni Mr. Bean u vezi je s 32-godišnjom Louise Ford zbog koje se nakon 24 godine braka razveo od supruge Suntere s kojom ima dvoje djece kćer Lily (21) i sina Benjamina (23).

Da je mlađe slađe zna i Dennis Quaid koji je sreću u ljubavi pronašao pored 30 godina mlađe manekenke Sante Auzine. Quaid, koji iza sebe ima troje dece iz tri propala braka, nedavno se razveo od treće supruge Kimberly Buffington s kojom je proveo 12 godina.

Gotovo tri desetljeća dijeli i zvijezdu spasilačke službe Davida Hasselhoffa (64) i njegovu zaručnicu Hayley Roberts (36), a 33 godine mlađu ljubi i stari holivuski šarmer Richard Gere. Vezu s Alejandrom Silvom Gere je započeo još dok je bio u braku s Carey Lowell. Par se nedavno i službeno razveo i podijelio milijune pa sad Gere može neometano uživati u svojoj romansi.

Mlađe voli i Mel Gibson. Oduvijek su ga šarmirale mlađe djevojke, a njegova posljednja izabranica Rosalind Ross ima samo 24 godine. Glumac je od nje stariji čak 35 godina, a čini se da ogromna razlika u godinama ne smeta ni ovom paru.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene