Drama

Otkrivena pozadina velikog sukoba? Evo što je Karleuša toliko zamjerila Severini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Jelena Karleuša vode tihi rat već neko vrijeme. Severina o tome ne priča i ne komentira, no Karleuša je itekako otvoreno pokazala da nije obožavateljica svoje poznate kolegice.

Severina Kojić i Jelena Karleuša već su neko vrijeme u tihom ratu, koji ne jenjava. Dok Seve ništa ne komentira, Jelena je otvoreno svojedobno iskazala animozitet prema našoj glazbenoj divi. Pretpostavljalo se dugo da je razlog sukoba MC Sajsi, reperica s kojom je Severina snimila "Silikone".

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Karleuša je, prema vlasititm riječima, prva imala ideju o suradnji sa Sajsi pa ju je naljutilo što joj je Severina ideju preuzela. No, navodno to nije razlog, piše Kurir i donosi novo objašnjenje. Sukob je navodno počeo u ožujku prošle godine na koncertu Saše Matića. Obje su na njemu nastupale kao gošće, a Severina je prva imala tonsku probu. Trajala je skoro 45 minuta, i kad su joj iz organizacije rekli da ubrza jer i Jelena čeka tonsku, Severina ih je kratko upitala: "Koja Jelena?" Diva joj to nije mogla oprostiti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene