Eksplicitan video

SEKS SKANDAL TRESE HOLLYWOOD! Objavljena snimka iz kućne radinosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eksplicitna snimka u trajanju od dvije i pol minute proširila se internetom.

Glumica Rose McGowan, koju pamtimo po ulozi u seriji "Čarobnice", glavna je protagonistica seks skandala koji trese Hollywood. Snimka eksplicitnog sadržaja u trajanju od gotovo dvije i pol minute pojavila se na nekoliko stranih portala. U prvom dijelu žena s vunenom kapom na glavi, za koju se tvrdi da je Rose, oralno zadovoljava nepoznatog muškarca, dok se u drugom dijelu snimke vidi kako se samozadovoljava, prenosi Mirror.

Pogledaj i ovo Rose McGowan (Foto: AFP) "Imamo te!" Poznata glumica o seksualnom predatoru, producentu Harveyju Weinsteinu: "Taj čovjek ima lovišta po cijelom svijetu"

Rose je bila u vezi s Marilynom Mansonom, a nedavno se nakon tri godine braka razvela od umjetnika Daveya Detaila. Slavna glumica nedavno se našla u središtu pozornost nakon što je na svom Twitteru objavila da ju je silovao jedan od čelnika filmskog studija.

"Moj bivši je prodao naš film mom silovatelju da bi ga mogao distribuirati. Odvjetnica mi je rekla da nikada neću pobijediti utjecajnog filmaša jer sam snimala scene seksa. To je bila javna tajna u Hoolywoodu. Mene su uspjeli posramiti, a silovatelju se ulizivati", napisala je Rose. O najnovijem skandalu lijepa glumica još se nije oglasila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene