Izgleda groteskno

NAJLUĐE IKAD Što je sve Pixee operirala da bi izgledala kao karikatura?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Švedska manekenka Pixee Fox potrošila je više od 135 tisuća dolara da bi izgledala poput Jessice Rabbit, kultnog crtanog lika. Uzor joj je i Barbika.

Već smo pisali o bizarnoj Pixee Fox, švedskoj manekenki koja je potrošila više od 135 tisuća dolara da bi izgledala poput poznatog lika iz crtića - Jessice Rabbit. Na svom je tijelu imala više od sto estetskih operacija, iako joj je svega 26 godina.

Zbog svoje bizarne opsesije podvrgla se ubrizgavanju masti u bokove, guzu i usne, a sada je izvadila i šest rebara kako bi postigla figuru pješčanog sata. Njen estetski kirurg priznaje da Pixee izgleda groteskno. Promijenila je Fox i boju očiju, nekoliko puta povećala grudi, a u 2017. planira još deset zahvata kako bi ušla u Guinnessovu knjigu rekorda za najuži struk na svijetu.

Njezini roditelji u panici su i nimalo je ne podržavaju. Njena majka kaže kako je prije svega bila lijepa djevojka. Mislili su da će Pixee postati cvjećarka i živjeti normalnim životom. "Nije nam rekla kad je počela s operacijama, a i danas puno tog ne znamo", rekao je njen otac. I sama je priznala da je roditelji ne podržavaju te da je jako bliska sa svojom sestrom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene