Opća opasnost

Usred koncerta srušila se pozornica! Pogledajte reakciju Pere Galića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pero Galić odlično je reagirao kada je vidio da cijela pozornica pada na njega. "Vjetar je bio jak", komentirao je Galić kada je vidio da je bolja situacija.

Pero Galić i njegova Opća opasnost nastupili su u Ivankovu kraj Vinkovaca, a sad su sretni što su izvukli živu glavu. Naime, tijekom izvođenja jednog od njihovih brojnih hitova, Pero Galić odlično je reagirao kada je vidio da cijela pozornica pada na njega.

Pogledaj i ovo Opća opasnost - 5 ''Oni su ostali dečki iz susjedstva!'' Bili na 170 koncerata, prešli 100 tisuća kilometara: Što su sve fanovi Opće opasnosti radili za omiljeni bend?

Publika je odjednom počela vrištati, a Galić je brzo skočio s bine kada je vidio što se događa. "Vjetar je bio jak", komentirao je Galić kada je vidio da je bolja situacija.

Iako je izgledalo strašno, nastala je materijalna šteta. Snimku nesretnog događaja na Facebooku je objavila i sama grupa, a u komentarima su ih obožavatelji podržali i komentirali kako je bilo teško za gledati. Nakon incidenta Pero je za DNEVNIK.hr izjavio kako su svi dobro. "Svi smo dobro, hvala dragom Bogu. A sada kada je prošlo, prošlo je. Idemo dalje", izjavio je glazbenik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene