NAJKONTROVERZNIJI IZBOR

PLJUŠTE OSUDE ''Ovo je odvratno''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novoizabrana Miss Helsinkija digla je nevjerojatnu prašinu na društvenim mrežama.

Mlada afrička imigrantica Sephora Ikalaba osvojila je titulu Miss Helsinkija, a ta vijest proširila se neviđenom brzinom na društvenim mrežama. Mnogi korisnici komentirali su kako je devetnaestogodišnjakininja objektivno daleko zaostaje u fizičkoj ljepoti u usporedbi s poraženim finskim djevojakama.

Pogledaj i ovo Miss Universe 2019 (Foto: Promo) 18 prekrasnih finalistica Sutra se bira Miss Universe: U Zagreb ponovno stigla i Ivana Trump kao članica žirija

“Samo jedna kandidatkinja je bila crnkinja, pa nisu imali izbora (osim riskirati da ih se proglasi rasistima)”, jedan je od mnogih ironičnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi tako smatraju kako je pobijedila samo iz političke korektnosti.

“Nemojmo se praviti blesavi. Nije ona izabrana radi tijela i lica. Kome to nije očito, ne znam ima li uopće smisla objašnjavati'', Ovo je odvratno, rasizam u punom obliku. Mislite da ste tolerantni i kozmopoliti, ali ova odluka je zasnovana na rasizmu i isključivanju bijelih žena. Pobijedila je samo zato jer je crnkinja!'', komentirali su uzrujnani korisnici društvenih mreža.

 

A photo posted by MISS HELSINKI 2017 (@sephoralindsay) on

 

A photo posted by MISS HELSINKI 2017 (@sephoralindsay) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene