Kakav skandal!

KAPETAN INTERA OTEO SUIGRAČU ŽENU: "Bio sam na jahti, došla je bez srama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Mauro Icardi napisao je autobiografiju u kojoj je otkrio kako je oteo svoju suprugu od suigrača.

Kapetan Intera, nogometaš Mauro Icardi, objavio je svoju autobiografiju, a u njoj je otkrio i neke detalje iz privatnog života. Priznao je da je oteo ženu svom bivšem suigraču i prijatelju Maxiju Lopezu dok su zajedno igrali u Sampdoriji. Lijepa i fatalna Wanda poslala je Mauru jednog dana poruku u kojoj ga je zamolila da joj kupi stvari u Americi.

Pogledaj i ovo Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Seks-afera desetljeća Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima

"Pitala me bih li joj mogao kupiti neke stvari u Americi, jer ih tada nije bilo u Italiji. Zbog svega sam se zamislio, je li Wanda stvarno htjela te stvari ili joj je bilo samo do toga da stupimo u kontakt", piše nogometaš. Kad je stigao, Wanda je bila jedna od prvih ljudi s kojom se sreo.

"Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala želim li s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom katu jahte i slušao glazbu, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom trenutku je njen brak završavao", sjeća se Mauro. Lopez i Icardi nakon svega više ne komuniciraju te se Lopez, logično, na svakom okršaju odbija rukovati s bivšim prijateljem.

 

Jugando , me gano este para mí iujuuuuuuuuuu

A photo posted by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene