Otkrila što se dogodilo

"Mislila sam da će me silovati i ubiti": Kim prvi put o teškoj traumi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian otkrila je što se dogodilo kobne listopadske noći u Parizu. Bila je uvjerena da će umrijeti.

Kim Kardashian progovorila je o pljački koja joj se dogodila prošle godine u listopadu u Parizu. U svom reality showu "Keeping Up With the Kardashians" Kim je prvi put ispričala što joj se dogodilo i o čemu je u tim trenucima razmišljala. Starleta je, kaže, mislila da će biti silovana i ubijena.

Pogledaj i ovo showbuzz finale u stilu Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao

"Uhvatio me za noge, a ja nisam imala ništa od odjeće ispod ogrtača. Povukao me k sebi na kraj kreveta i mislila sam da će me sad silovati. Mentalno sam se pripremila na to i onda ipak nije. Zavezao mi je noge i uperio pištolj u glavu. Mislila sam da će me ubiti na mjestu", ispričala je Kim svojim sestrama u showu.

U Parizu je Kim tada bila sa svojom sestrom Kourtney, koja joj je bila u mislima u najgorim trenucima. "Pomislila sam kako se nadam da ćeš moći normalno nastaviti živjeti nakon što vidiš moje mrtvo tijelo na krevetu. Bila sam uvjerena da se neću izvući iz ovog", dodala je starleta.

Od listopadske pljačke Kim i njezin suprug Kanye West prošli su kroz jako težak period tijekom kojeg je on boravio i na psihijatriji. Srećom, ono najteže je sada iza njih. U Parizu je policija uhitila 17 ljudi za koje se smatralo da su povezani s pljačkom, a deset ih je optuženo. Priznali su, između ostalog, da su većinu nakita prodali, ali i da su je ranije planirali opljačkati, no nisu uspjeli.

 

Tonight's episode is going to be very tough for me. However, I thought it was important to share this story through my eyes & not in an interview where my own words could be twisted. I have always shared so much & I'm not going to hold back when this was probably one of the most life changing experiences for me. I would never wish this experience upon anyone, but have learned some valuable lessons & feel so blessed to be safe home with my babies & husband. To my friends, family, and loved ones I can't thank you enough for being there when I needed you the most. To the French police, thank you for your incredible hard work. *This was our last family photo taken in Paris

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene