Grozno

ODVEO JE U SVOJU POSEBNU SOBU Procurila ljigava pisma Jacksona djevojčici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žena je podigla tužbu nakon 30 godina. Ima pisma i čekove koje joj je Michael Jackson tijekom godina slao.

Ni sedam godina nakon smrti Michaela Jacksona ne jenjavaju teške optužbe na račun zlostavljanja maloljetnika. Javila se tako jedna žena koja je optužila Jacksona da ju je pjevač seksualno zlostavljao i platio 900 tisuća dolara da to nikom ne kaže, piše RadarOnline. Tvrdi da ju je zlostavljao prije trideset godina, kada je imala svega 12. Uz optužbe predala je i niz ljubavnih pisama koje joj je Michael pisao tijekom zlostavljanja.

Pogledaj i ovo Blanket Bigi Jackson Kakav je to prizor bio Najmlađi sin kralja popa imao je samo 9 mjeseci kada ga je otac predstavio na grozan način, a zbog jedne stvari malo tko zna kako stvarno izgleda!

"Volim te jako puno, a što više razgovaram s tobom, moja ljubav prema tebi sve je veća. Potpuno sam lud za tobom", napisao je navodno Jackson tada 12-godišnjoj djevojčici. Anonimna žena podnijela je i tužbu protiv preminulog glazbenika. Napisala je da je zlostavljanje počelo 1986. godine, kad ju je majka odvela u Jacksonovu vilu. Tvri da ju je jednom odveo i u svoju posebnu sobu, gdje ju je dirao i ljubio u usta.

Uz tužbu je priložila čekove i potvrde iz banke koje su navodno trebale dokazati da je Jackson plaćao za njenu šutnju. Budući da je ovo prva ženska osoba koja ga tuži za zlostavljanje, njezin odvjetnik Vince Finaldi za ABC News tvrdi da je njegova klijentica u dječjim danima nalikovala dječaku. Odvjetnik obitelji Jackson, s druge strane, kaže kako je sve to samo još jedan od pokušaja anonimaca da se domognu novca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene