"Jadna i očajna"

TEŠKO SE RAZBOLJELA "Otpala mi je kosa, mjesečnica mi je nestala..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga glumca Aleca Baldwina danas je poznata po zdravom načinu života. No, tijekom studija Hilaria Baldwin ozbiljno se razboljela.

Supruga glumca Aleca Baldwina, Hilaria Baldwin, poznata je po svom iznimno zdravom načinu života. Jako često naglašavala je Hilaria važnost zdrave prehrane i fizičke aktivnosti. Ipak, nije uvijek bilo tako. U knjizi "The Living Clearly Method" opisala je borbu sa zdravstvenim problemima. Tijekom studija vodila je tešku borbu sa anoreksijom i bulimijom, a magazin People prenio je dio te ispovijesti iz njene nove knjige.

Pogledaj i ovo Hannah Gutierrez-Reed - 6 Prijeti joj velika kazna Rekviziterka "Rusta" kriva za smrt snimateljice, Alecu Baldwinu dala je pištolj s pravim mecima

"Imala sam svega 20 godina, a na moju visinu bila sam barem 10 - 15 kilograma ispod granice zdrave težine", piše Hilaria. Dovelo je to do raznih štetnih posljedica i problema. "Moji nokti bili su lomljivi, kosa mi je otpadala, mjesečnicu sam izgubila, a energije nisam imala nimalo. Bila sam jadna i očajna, htjela sam se osjećati bolje", otkrila je 32-godišnjakinja.

Tada se okrenula jogi, koja joj je pomogla da se osjeća bolje. No, poslovni uspjeh koji je uskoro doživjela ponovno ju je doveo do problema sa zdravljem. Preskakala je obroke zbog iznimno dugih radnih dana. Najveći problem, ali i ozdravljenje stiglo je 2009. godine, kada joj se kost odvojila od kuka, a sve uslijed napornih plesnih treninga. Tada se, kako kaže, probudila i počela s dugim oporavkom.

"Počela sam nalaziti zadovoljstvo u procesu hranjenja. Nepravilnosti koje su me pratile veliki dio života počele su se popravljati, osjećala sam se i izgledala sto puta bolje", zaključila je Baldwin. U međuvremenu, stigla je i ljubavna sreća. Hilaria se, naime, zaljubila u Aleca, ušla u brak s glumcem te u kratkom roku postala majka troje djece. Zbog njih joj je danas zdravlje danas na prvom mjestu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene