Grupno silovanje

Brutalno i degutantno: Djevojka optužila članove metal benda za silovanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brutalni zločin dogodio se navodno nakon koncerta metal benda Decapitated. Poljaci su gostovali u SAD-u, a nakon svirke dvije djevojke su im se pridružile na piću.

Četiri člana popularnog poljskog death metal benda Decapitated uhićena su u Los Angelesu pod optužbom da su silovali ženu koja je bila na njihovom koncertu. Žena ih je optužila za silovanje u autobusu kojim su doputovali na turneju. Silovanje su navodno izveli krajem kolovoza. Djevojka u svjedočenju tvrdi da su ona i prijateljica razgovarale s članovima benda te ih zamolile za fotografiranje.

Kada su ušle u autobus popiti piće, bubnjar benda djevojku je počeo hvatati za grudi, a ona se počela osjećati nelagodno nakon što su članovi benda počeli pričati na poljskom. Ubrzo je prijateljici dala signal da bi trebale otići te se prije toga pokupila u toalet. Tamo ju je slijedio pjevač benda, a potom su je svi članovi benda silovali, dok je prijateljica nemoćno gledala.

Pretukli su je jer je dobila oralni seks. Djevojka je, nakon što su napustile autobus, prijavila silovanje te otišla na pregled u bolnicu. Tamo su zabilježili vidljive modrice i ogrebotine. Članovi benda od ponedjeljka su u pritvoru te ne žele davati izjave bez prevoditelja. Čeka se izručenje iz Kalifornije u Washington, gdje se dogodilo navodno kazneno djelo. Tamo će se možda podići dodatne optužbe, prenosi Stereogum.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene