Ne može stati

Manekenka priznala da je alkoholičarka: Pravila sam budalu od sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa Chrissy Teigen obožavana je diljem Amerike zbog svoje iskrenosti. Ovog puta hrabro je progovorila o svom velikom problemu - alkoholizmu.

Manekenka i voditeljica Chrissy Teigen jedna je od rijetkih koja se otvorila o svom velikom problemu. Naime, priznala je da ima velikih problema sa alkoholom. Shvatila je, kaže, da ima problem s kojim se mora početi nositi. "Jednostavno sam previše pila", rekla je Teigen za Cosmopolitan nedavno.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Objasnila je i da ima alkoholičara u obitelji te je netko tko ne može popiti samo jedno piće. "Navikla sam popiti čašu vina svaki put kad sam na šminkanju i frizuri. Onda bi popila još jednu prije odlaska na događaj, a onda bi se to nastavilo. Osjećala bih se loše jer bi pravila budalu od sebe pred ljudima koje cijenim. Osjećala sam se grozno. To nije dobro za mene, za Johna, ni za koga", otkrila je Teigen o svojoj borbi.

No, problemu tu nije kraj. Manekenka još uvijek pije lijekove za postporođajnu depresiju i tjeskobu te joj alkohol itekako odmaže u oporavku. Nedavno se, kaže, odmarala na Baliju s obitelji te nije taknula alkohol, zbog čega je bila jako sretna. Sada razmatra da alkohol više uopće ne konzumira, a veliki razlog za to je i drugo dijete, koje bi uskoro htjeli dobiti John i ona. Za to će morati proći ponovno kroz umjetnu oplodnju pa joj tijelo mora biti u sjajnoj formi. Veliki je to motiv za lijepu Chrissy, a nije na odmet ni velika podrška supruga, glazbenika Johna Legenda. "Ne želim biti takva osoba, moram se popraviti", zaključuje u svojoj ispovijesti Chrissy.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene