Bez srama

BOMBA OD ŽENE Snimio golu suprugu dok spava: "Ovo je najbolji dio dana!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vidi se da se Channing Tatum ima čime pohvaliti!

Da se ima čime pohvaliti, glumac Channing Tatum svima je jasno dao do znanja kada je na svom Instagramu objavio fotografiju svoje gole supruge Jenne. Holivudski zavodnik svoju bolju polovicu snimio je dok je spavala i to ''kao od majke rođena''.

 

Nap time = The Best Time

A photo posted by Channing Tatum (@channingtatum) on

Pogledaj i ovo Channing Tatum (Foto: Profimedia) iznenadili javnost Potaknula je glasine da ljubi glumicu nakon brzog kraha braka, a sad je uhvaćena s miljenikom žena koji iza sebe ima turbulentnu vezu

"Popodnevni spavanac najbolji je dio dana", napisao je glumac pored fotke koja prikazuje zgodnu Jennu među plahtama. Neki su ovim potezom bili oduševljeni dok su drugi Tatumu savjetovali da bi ovakve fotografije svoje supruge trebao sačuvati samo za sebe.

No supružnici nemaju problema s dijeljenjem intime, a to dokazuje i nedavni intervju lijepe Jenne u kojem je pohvalila njihov seksualni život.  "Kao plesačica uvijek sam bila jako povezana sa svojim tijelom i njegovom iskonskom, seksualnom energijom. Isti takav je i Channing. Imamo jako zdrav i fantastičan seksualni život", rekla je Jenna. Par se upoznao na setu filma ''Step Up'' 2006. godine. Danas su ponosni roditelji trogodišnje kćeri Everly.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene