Grozno

DEGUTANTNO Objavili da Angelina Jolie umire i ima svega 34 kilograma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie žrtva je iznimno ružne situacije. Tabloid National Enquirer objavio je da glumica umire.

Koliko bizarni i brutalni znaju biti američki tabloidi, pokazuje i posljednji primjer naslovnice s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi. Naime, magazin National Enquirer, objavio je naslovnicu na kojoj tvrdi da je Angelina Jolie u teškom stanju te da ima svega 34 kilograma.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Napisali su i da je hitno hospitalizirana, uz sve montirali njenu fotografiju i kola hitne pomoći, insinuirajući da su ispred njezine vile. Bombastičnim naslovom izvijestili su da je glumica na rubu života uslijed drame zbog razvoda s Bradom Pittom.

Jasno je da Angelina ne prolazi kroz ugodno životno razdoblje, no mnogi su se složili da je ovo teško pretjerivanje. Poznati bloger Perez Hilton tako je objavio naslovnicu na svom Instagramu, zapitavši se kako netko može napraviti tako nešto, iako i on sam, naglašava, obožava senzacionalizam i uskličnike.

 

I understand sensationalism (I fucking love exclamation marks!!), but I do not understand how they could do this! At all!! PerezHilton.com/AngelinaJolie

A photo posted by Perez Hilton (@theperezhilton) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene