Krasno!

"NE ŽELIM RAZOČARATI LJUDE" Obitelj Salaj sprema prekrasne atrakcije uoči Božića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Ja ne želim ljude razočarati i zato se stalno osmišljava nešto novo", rekao je Zlatko Salaj.

Božićna priča obitelji Salaj započela je prije 15 godina, upravo na ovom mjestu kada su svoje imanje okitili sa 70 tisuća lampica. Nisu ni sanjali da će sljedećeg petka odavde zasjati njih čak 2 milijuna.

Pogledaj i ovo Tedi Spalato iz vele luke Tedi Spalato iskreno o prijatelju Oliveru Dragojeviću: "Kad bi vidio toliko ljudi koji su došli tu zbog njega…"

"Ja ne želim ljude razočarati i zato se stalno osmišljava nešto novo", rekao je Zlatko Salaj.

Jedna od najvećih atrakcija ove je godine - Božićno selo sa zvjezdanim nebom. Gosti će tu moći kupiti suvenire i iskušati gastrononmsku ponudu. Prošle je godine imanje posjetilo više od 100 tisuća ljudi, a ove godine, kaže Zlatko, očekuju još i više. Dolaze gosti iz Njemačke, Slovenije, Engleske... "Oni to, znadu i pjesme pjevati i veseliti se. Ja sam s njima ko malo dijete", dodao je Zlatko Salaj.

Svake godine imanje je sve bogatije. Radovi su počeli već krajem ljeta, a pripreme se polako privode kraju. Na ukrašavanju svakodnevno sudjeluje 10-ak ljudi. "Radimo zadnje pripreme na ovoj jelki. Stavili smo približno 5 lanaca, to će biti približno 1000 lampica na ovoj jelki", zaključio je Šalaj.

Više pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene