Najemotivniji nastup

NAJVEĆA ZVIJEZDA ODUŠEVLJENA Ovo su gledali i izvan granica Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjajna izvedba Mattea Cetinskog sinoć je ganula baš sve, a ravnodušan nije ostao ni Zdravko Čolić koji je za Dnevnik.hr podijelio svoje dojmove.

Tik do trona sinoć je završio Mateo Cettinski u showu "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovivši Zdravka Čolića. Njegova emotivna izvedba pjesme "Ti si mi u krvi" oduševila je i do suza dovela i publiku i žiri. Ravnodušan nije ostao ni Zdravko Čolić koji je samo za Dnevnik.hr prokomentirao Matteovu izvedbu.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

 "Matteo je prepoznao emociju pjesme i prenio ju na pravi način. Nije loše skinuo pokrete. Kroz imitaciju je donio energiju koja mi je najvažnija u odnosu s publikom", kazao je Čolić.

Matteovu sjajnu interpretaciju prokomentirao je i Goran Navojec. "Ja bih samo htio napomenuti kako su vozila hitne pomoći već odvela nekoliko dama“, našalio se Navojec nakon nastupa imitatora miljenika ženske publike i poznatog šarmera. Iduće nedjelje Matteo pononovo prelazi u ženski lik, a kako će se ovog puta snaći u ulozi Cher jedva čekamo vidjeti.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu. Doživite transformaciju zabave uz Vip!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene