Sportaši u Zadru

Duge noge lijepe sportašice ne stanu ni na fotografiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasna večer Zadru je donijela dašak svjetskog glamura. Turska Dogus grupa partner je ovogodišnjeg, drugog izdanja turnira, a u gala večeri je uživao njezin predsjednik Ferit Sahenk kao i proslavljena hrvatska odbojkašica Barbara Jelić Ružić, legendarni Stojko Vranković, Theodoros Papaloukas i mnogi drugi.

Zvjezdani spektakl i gala večera Zadar Dogus Basketball Tournamenta dugo će se pamtiti. Jedinstvena večer, u kojoj je hrvatski kuhar svjetskog glasa Tomislav Karamarko čarobnim delicijama košarkaške zvijezde odveo na nezaboravno putovanje, osvijetlila je jesensku zadarsku noć.

Pogledaj i ovo showbuzz Dogus Basketball Tournament Zadarski mališani i mlade košarkaške nade u društvu najboljih

“Zahvaljujem svim sudionicima turnira na odazivu. Drago nam je da organizacija ide svojim tijekom te da se svi osjećaju kao kod kuće. Sa zadovoljstvom najavljujem još mnogo ovakvih turnira!“ – izjavila je organizatorica Zdenka Zrilić.

U večeri posebnih emocija u Falkensteiner Hotelu&Spa Iadera proslavljeni košarkaši poput Jana Veselya, Vassilisa Spanoulisa, Pere Antića i Ibrahima Kutluaya posebno su se razveselili nastupu mladih zadarskih glazbenika Elene Stelle.

Prekrasna večer Zadru je donijela dašak svjetskog glamura

Turska Dogus grupa partner je ovogodišnjeg, drugog izdanja turnira, a u gala večeri je uživao njezin predsjednik Ferit Sahenk kao i proslavljena hrvatska odbojkašica Barbara Jelić Ružić koja je privlačila pozornost u crnom kombinezonu - duge noge, vitko tijelo i osmijeh koji obara s nogu! Bio je tamo i legendarni Stojko Vranković, Theodoros Papaloukas i mnogi drugi.

Hrvatska je ovog vikenda pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović u Zadru domaćin grčkom Olympiakosu, njemački Bayernu, srpskoj Crvenoj zvezdi, turskim Fenerbahceu i Darussafakom Dogus te Zadaru koji je u turnir ušao s izrazito velikom motivacijom na radost brojnih gledatelja u dvorani Krešimir Ćosić.

Dogus grupa osnovana je 1951. Aktivna je u osam ključnih tvrtki i koristi stil upravljanja koji je istovremeno usredotočen na kupca i produktivnost. Zapošljava gotovo 50.000 zaposlenika kroz više od 250 tvrtki. Dogus grupa sudjeluje u nekoliko društveno odgovornih i sponzorskih projekata s posebnim naglaskom na razvoj djeteta, obrazovanje, okoliš, kulturu, umjetnost i sport. Dogus grupa pouzdan je investitor u sportu na svim razinama, od mladih sportaša do profesionalne košarke. Osim svoje privrženosti prema košarci, Dogus grupa ima za cilj pružiti jednake mogućnosti u sportu i podizati profesionalne sportaše koji će biti svjesni svoje odgovornosti prema društvu pružanjem razvojne mogućnosti sportašima amaterima od rane dobi.

Tko je sve bio u Zadru pogledajte u fotogaleriji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene