MINI DVOBOJ

Matteo vs. Hana ''Posebno zadovoljstvo će mi biti pobijediti ju''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matteo Cetinski utjelovit će Cher, baš kao i Hana Hegedušić. Bit će to jedan vrlo zanimljiv i napet mini-dvoboj.

Kazališna, televizijska i filmska glumica Nives Ivanković četvrta je članica žirija ovotjedne emisije showa Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''. Nives se pridružuje ocjenjivanju i komentiranju natjecatelja zajedno sa Sandrom Bagarić, Tomom in der Muhlenom i Goranom Navojcem, a tko će ju najviše impresionirati svojim nastupom tek ćemo vidjeti. ''Priželjkivala sam biti dio ovog showa, ali ne kao izvođač jer se ne bih snašla.'' – ovom je izjavom Nives ujedno i pohvalila sve hrabre i talentirane natjecatelje showa koji se iz tjedna u tjedan upuštaju u novu avanturu transformacije u neku glazbenu legendu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Da je ovaj show zaista prepun izazova, svjedoče i sve dosadašnje nevjerojatne transformacije, a taman kad smo mislili da smo sve vidjeli, show donosi neka nova iznenađenja. Toga neće manjkati ni u osmoj emisiji, a jedna od zabavnijih transformacija bit će definitivno i transformacija Mattea Cetinskog u Cher. Nakon Čolića, Matteo će opet dobiti ženske atribute, visoke pete, steznik, haljinu i frizuru Cher, i to iz spota pjesme ''Shoop Shoop Song''.

No, Matteo,koji je u prošlotjednoj epizodi utjelovio Zdravka Ćolića, neće biti jedina Cher emisije, jer je isti zadatak dobila i Hana Hegedušić koja će otpjevati ''Strong enough''. Bit će zanimljivo vidjeti tko će pobijediti u ovom mini-dvoboju. ''Ja utjelovljujem Cher, a ona glumi Cher. Posebno zadovoljstvo će mi biti pobijediti ju.'' – objasnio je Matteo te dodao kako je sada već opušten i da se veseli ovoj transformaciji.

Filip Dizdar zaplesat će i zapjevati kao Jason Derulo, te posegnuti prema visokim tonovima pjesme ''Want to want me''. Dok će Lana ovaj put samo uživati u nastupima, što svog jokera koji umjesto nje postaje Jessie J, što kolege Damira Kedže koji će se transformirati u Lanu, što ostalih šestero natjecatelja, ostali će opet morati proći sate i sate vježbajući, šminkajući se, frizirati, bojati, i totalno zaboraviti na sebe, kako bi postali netko drugi. Ana Maras Harmander već je primijetila kako gljiva njoj gotovo uvijek donese nekog izvođača po ukusu njezinih roditelja, a Mišo Kovač je definitivno na toj listi omiljenih. Fil Tilen napokon će i repati, i to zahvaljujući imitaciji spota C+C Music Factory, a Žanamari ne krije oduševljenje transformacijom u Princea. ''Ne mogu pogledati taj spot bez da poludim skroz. Mislim da me nitko neće moći zaustaviti ako krenem suziti.'' – iskrena je Žanamari.

Ne propustite novu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene