Zavrtio guzom

LANA NAKON KEDŽE "To bi stvarno bilo za ubiti se"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filip Dizdar pobijedio je u osmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Urnebesan je bio Damir Kedžo, koji je oduševio izvedbom Lane Jurčević. Evo što ona kaže.

Filip Dizdar oduševio je izvedbom singla "Want To Want Me" Jasona Derula te je izvojevao pobjedu u osmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Simpatični Filip sjajno je odradio je posao, no sve je do suza nasmijao Damir Kedžo. Budući da je Lana Jurčević iskoristila svog jokera Igora Barberića, pomalo je nedostajala na sceni showa pa je tu rupu sjajno zatvorio Kedžo. Utjelovio je Lanu i otpjevao njen hit "Ludo ljeto". Hrabro je zaplesao u kupaćem kostimu i donio tako dašak ljetne atmosfere. Njegovom izvedbom zadovoljna je i Lana, koja se nasmijala do suza.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Ma meni je on genijalan u svim mogućim ulogama, ima to nešto kazališno u sebi, da se može trasformirati svojom energijom u različite likove. Kad je izašao, dalje od toga parea i badića nisam vidjela ništa, počela sam umirati od smijeha, a to je točno ono što mislim da je gledateljima zabavno", komentirala je Lana za Dnevnik.hr.

"Mislim da je skinuo boju glasa i moj način pjevanja najviše koliko to jedan muški glas uopće može. S obzirom da je do sada imao ženskih 'diva' uloga već nekoliko, a one sve imaju tipični taj hod i stav, za 'Ludo ljeto' stvarno treba biti suprotno od toga, nekako opušten, malo čak usporen, da ti pokreti ne djeluju kao koreografija i to je postigao 100 posto", dodala je pjevačica. A pohvalila je i njegove noge. "Naši dečki u showu imaju takve noge da im mogu pozavidjeti na njima. Guza mu je taman fino stala u ono što je trebala, a gdje je spremio ostatak - i meni je enigma", kroz smijeh je komentirala Lana fizički dio Kedžine zahtjevne transformacije. Ipak, Kedžu ne bi poslala da je eventualno zamijeni na nekom važnom spoju. "I ovako ne stignem na spojeve, sad još da jednom u sto godina pošaljem Kedžu, to bi stvarno bilo za ubiti se", zaključila je simpatična pjevačica.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene