PRAVA ROMANSA

LJUBAVNA ČAROLIJA U ZLATNIM DVORIMA Tjedan prvih poljubaca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snažne emocije vladaju između naših junaka u hit serijin Zlatni dvori.

Hit serija 'Zlatni dvori' ne prestaje oduševljavati gledatelje. Nakon što je samo prvi nastavak dramske serije 'Zlatni dvori' pratilo više od 680 tisuća gledatelja, nedavno su obožavatelji serije imali priliku čuti i pjesmu 'Bagrem' u izvedbi Sandre Bagarić i Sinova ravnice. Pjesma je to koja je sve oduševila na prvu, a gledatelji su je prvi puta čuli kada ju je u seriji Petar otpjevao Ani.

Pogledaj i ovo showbuzz Nove avanture Zlatni dvori: Kata dlučila iskoristiti Ivana kako bi Nikolu učinila ljubomornim

Pjesma odiše nježnošću i romantikom baš kao i odnos između Petra i Ane. Između njih postoji jaka ljubavna priča, a njihov se prvi poljubac dugo čekao, čak 33 epizode. Izmjena nježnosti dogodila se nakon što su Petar i Ana odlučili otići iz Slavonije u Zagreb kako bi snimili pjesmu 'Bagrem' u profesionalnom studiju, a kod poljupca Petar je preuzeo stvar u svoje ruke. Nakon toga Petar i Ana proveli su romantičan dan u Zagrebu. Petar je Ani donio doručak u krevet, a zatim su šetali i plesali po Zrinjevcu, baš kao što bi radio svaki zaljubljeni par.

Snažne emocije obuzele su još jedan par,  Martinu i Ivana. Do njihvog poljupca došlo je Martininu inicijativu i to vrlo brzo nakon njenog dolaska iz Londona. Iako je Martina Ani u jednom od razgovora rekla da joj se sviđa Ivan, njezin je poljubac iznenadio i Ivana, ali i fanove serije na društvenim mrežama.

Iznenađenje u seriji bila je i ljubav između Nere i Jana. Iako su se Nera i Ana borile za ljubav istog muškarca, zgodnog i bogatom mladića Petra, kojeg je utjelovio Matko Knešaurek, Nera je posustala. Ona i Jan poljubili su se još u 26. epizodi

Nema sumnje, serija Zlatni dvori nas svojom zanimlljivom radnjom i ljubavnom pričom između likova iznenađuje iz večeri u večer, a oko malih ekrana okuplja brojne gledatelje.

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene