Supertalent

MALI VIRTUOZ: Otac nema za novu harmoniku, ali njegov talent je neprocjenjiv!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dječak Stjepan Magdić ima svega osam godina, a harmoniku svira zaista virtuozno! Doznajte sve o dječaku koji je osvojio srca na Supertalentu!

Oni najbolji uvijek su i skromni, radišni, talentirani! Jedan takav stigao je jučer na audiciju Supertalenta, a osvojio je i žiri i publiku - prije svega svojim velikim talentom! Dječak Stjepan Magdić ima svega 8 godina, a harmoniku svira virtuozno! Prvo mjesto je sa svojom harmonikom već osvojio na međunarodnom natjecanju u Italiji te je dobio i 1. mjesto u nagradi Baby kategorija u Puli!

Pogledaj i ovo showbuzz Teške odluke FINALISTI SUPERTALENTA Stjepan Magdić i plesna skupina Brutala!

OVDJE možete pogledati iluzionistu koji je svih zaludio.

Dobitnike zlatne ulaznice možete upoznati OVDJE.

Njegov tata Damir kaže kako krpaju kraj s krajem, pa Stjepan svira na harmonici staroj 50 godina! Ipak, dječaku ništa ne smeta, pa ni harmonika loše kvalitete! U intervjuu nam je ponosni otac Damir otkrio sve o svom slatkom i talentiranom sinu, kojem su najdraže skladbe mađarski čardaš i finska polka!

OVDJE pogledajte nastup o kojem bruji cijela Hrvatska.

'Reakcije na nastup su i više nego pozitivne, svi nas zovu, čestitaju, svi se javljaju. Stjepan je u glazbenu školu krenuo sa 5 i pol godina, mentor je prepoznao njegov talent i primio ga, iako je bio tako mali', priča Damir. 'Svira na staroj harmonici, no to mu ne predstavlja problem, on svira na kakvoj svira! Rekao sam mu: 'Ti sviraj svoje, s vremenom će biti bolje', priča nam Magdić.

A Stjepanu ne postoji veće radosti od sviranja! 'Išao je već na brojna natjecanja, svirao pred velikom publikom i nema nikakve treme, to ne postoji. On uživa'! Da stvar bude bolja, ovaj aktivni dječak u školi je izvrstan! 'Sve pet', kaže Stjepanov tata. Kolege u obje škole Stjepana su, kaže njegov otac, pred ovo natjecanje jako podržali! 'Svi navijaju i velika su podrška'!

OVDJE pogledajte kako Mario Petreković zabavlja ljude na društvenim mrežama.

Nastavkom natjecanja se ne opterećavaju, bitno je samo da se vježba i svira! 'Bit će kako Bog da, time se ne opterećavamo', dodaje Magdić! Osim harmonike, Stjepan obožava nogomet pa ga i igra! 'Jako voli nogomet, soba mu je puna postera, obožava dresove i strasni je navijač Dinama', otkriva nam otac ove male - velike zvijezde!

No, postoji nešto što se zove prva ljubav - a Stjepanu je to zaista harmonika! 'Otkad ju je prvi put primio u ruke, harmoniku je zavolio'!

 Nikako ne zaboravite na BESPLATNU SUPERTALENT APLIKACIJU o kojoj sve možete saznati OVDJE.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Pratite Supertalent na Vip TV-u svake nedjelje od 20 h.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene