SNAŽNA PORUKA

VRATILA SE! Nije izdržala i otkrila što joj je na duši

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se povukla iz javnosti i izbrisala sve profile na društvenim mrežama pjevačica se konačno vratila.

Bila je ovo teška godina za Selenu Gomez, no čini se kako uspijeva pronaći snage i vratiti se u punom sjaju. Nakon što se prije tri mjeseca povukla iz javnosti zbog lupusa uslijed kojeg je nastupila anskioznosti, depresije, ali i napadaje panike, pjevačica se čini dobro opravlja.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

''Imam na puno toga biti zahvalna ove godine. Bila je ovo najteža, ali i najljepša godina. Shvatila sam da se isplati voditi bitka za samu sebe. Želim vam reći da vas volim'', napisala je na svojem Instagram profilu.

 

I have a lot to be thankful for this year.. My year has been the hardest yet most rewarding one yet. I've finally fought the fight of not 'being enough'. I have only wanted to reflect the love you guys have given me for years and show how important it is to take care of YOU. By grace through faith. Kindness always wins. I love you guys. God bless

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

''Vratila si se!'', ''Ponosni smo na tebe'', ''Tako si snažna'', komentirali su njezini pratitelji na društvenim mrežama.

Bivša Disneyeva zvijezda obećala da će dio svoje zarade donirati za istraživanja o lupusu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene