Pogled na užitak

Ovako je to izgledalo na ljetnim festivalima: Seksi izdanja koja želimo vidjeti i iduće godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove godine posjetili smo nekoliko festivala na Zrću, gdje su nas osim glazbe oduševljavali modni trendovi vrućih partijanerica.

Ovo ljeto bilo je užareno za sve partijanere na Zrću, posebno na Sonus Festivalu koji je ove godine proslavio svoj peti rođendan. Tom su prilikom svi željni dobre glazbe i plesa mogli uživati u pet dana i pet noći čistog užitka koji su im pružili vrhunski domaći i svjetski glazbenici. Da znaju uživati, pokazale su partijanerice koje su neumorno plesale dan i noć.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajno Bez kazni i nereda: Spektakularno proslavljen peti rođendan Sonus Festivala!

Inače oskudne krpice koje prevladavaju na festivalima ove godine zamijenili su jednodijelni kupaći kostimi. Ovaj se trend s plaža premjestio na festivale, ali u nešto više seksi izdanju. Jednodijelni kupaći s vezicama u svjetlucavim bojama posebno su privukli pažnju naših objektiva. Jedinstvene kupaće na lijepim partijanericama svakako želimo vidjeti i sljedeće godine.

Podsjetimo, na Sonus Festivalu nastupili su poznati svjetski DJ-evi Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Adam Beyer, Loco Dice, Chris Liebing, Âme, Pan-Pot, Floorplan, Tale Of Us, Joseph Capriati, Jamie Jones, Sam Paganini, Seth Troxler, Marco Carola, Maceo Plex, Apollonia, Len Faki, Matador, Enzo Siradusa, Archie Hamilton, tINI, Monika kruse, Magda i mnogi drugi.

No, nije nedostajalo ni domaćih i regionalnih DJ-eva kao što su Mariano Mateljan, Valentino Kanzyani, Dejan Milićević, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj, Felver, Mimi, Homeboy, Ivan Komlinović, Ian F., Andrologic i Josip Milković.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene