Nikad ispričana priča

Mislili ste da znate? Otkriveno kako je Ella Dvornik doista dobila ime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislili ste da je Dinina pjesma "Ella E" dobila ime po Elli Dvornik? E pa bili ste u krivu!

Nakon 26 godina otkriveno je kako je Ella Dvornik dobila ime. Mnogi još uvijek žive u uvjerenju da je pjesma Dine Dvornika "Ella E" dobila ime po njegovoj kćeri Elli, no to nije točno. Istina je konačno izašla na vidjelo zahvaljujući Neni Belanu koji je u intervjuu za srpski Headliner progovorio o pjesmi koju je napisao za pokojnog Dinu Dvornika.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 2 "Toliko divna posveta" Ella Dvornik posebnim je riječima i fotografijom obilježila 15 godina bez oca Dine: ''Fališ uvijek i zauvijek...''

"Ovu pjesmu sam napravio za mog pokojnog prijatelja Dina Dvornika. On je tada snimao drugi album, pjesma je zamišljena kao duet i mi smo se našli u splitskom studiju našeg prijatelja Nenada Vilovića. Otpjevao on svoje, ja svoje i dođe red na posljednji dio pjesme gdje urlamo “ella e, ella e, ella, ella, ella eeee…”. Dok smo vrištali zazvonio je telefon u studiju. Dino se javio, razgovarao s nekim, a ovamo se istovremeno vrtio snimljeni dio “ella e, ella, ella eeee'…

Tada Dino počinje urlati nešto u telefon i to traje neko vrijeme, ništa ga ne razumijemo. Spušta slušalicu, ulazi u režiju i ponovno urla: "Postao sam tata, postao sam tata, rodila se… Tada zastaje, malo razmisli nešto i drekne na sav glas – mala Ella", prisjetio se Belan.

"On je tada odlučio da mu se novorođena kći zove Ella po pjesmi koju smo upravo snimali i po tim stihovima koje smo pjevali. Ella je zaista izrasla u veliku i pametnu djevojku, koja stjecajem okolnosti zaista nosi ime po mojoj autorskoj pjesmi", otkrio je Neno Belan za Headliner.rs.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene