Alka minimalka

RASPLAKALA ALKU, ALI ZAŠTO? "Bilo mi je jako teško upustiti se"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari je ovaj put sjedila i gledala kako se za nju bori Minea, ali i Alku kako plače.

Žanamari Perčić odlučila se za džokera, točnije, za mušku ulogu se odlučila za džokericu. Tako se na pozornicu vratila natjecateljica prve sezone showa, Minea koja je donijela živu, veselu i zabavnu izvedbu pjesme ''YMCA'' grupe Village people. Odlična je bila, a Alka Vuica čak je pustila i suzu. "Ja plačem. Dirnula si me", rekla je Alka.

Pogledaj i ovo Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Dovela ih u red Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

''Prije svega, neobično se bilo vratiti, s obzirom na moje obveze, dva dana sam imala vremena pripremiti se za nastup. Teško mi je bilo upustiti se u drugi lik, lakše je kad ste tri mjeseca u tome, kad samo to radite. Uz obveze i posao, vrlo teško mi je bilo... Dala sam sve od sebe i Žanamari je super reagirala'', zadovoljno je komentirala Minea.

''Ovog puta teško mi je bilo i koreografiju skinuti, ali i vokalno se izvježbati. Prešaltati se u svega dva dana u tu ulogu bilo je teško, ali i jako zabavno'', priznaje simpatična Minea koja zbog trenutnih obaveza ne bi mogla sudjelovati u ovom projektu, ali priznaje da joj je sudjelovanje u prvoj sezoni bilo pravo zadovoljstvo.

''Držim fige Žanamari, izvrsna je kao vokal, mislim, ja bih joj dala puno veće ocjene, kod mene bi bila više rangirana nego što je u showu. Ona je veliki radnik, želim joj veliki uspjeh. Imam i jednog muškog favorita, a to je Matteo Cetinski. Simpatična je i jednostavna osoba, osim toga, njega već dugo nema na estradi, ne živi taj život. Velika je hrabrost što se u ovo upustio'', kazala je Minea te nadodala: ''Ne znam zašto je Alka zaplakala, možda ju je pjesma podsjetila na mladost, možda nešto treće, s obzirom na broj bodova koji mi je dala – minimalan'.

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene