Kompletan trening

JUSTIN NA LEDU Bieber jučer igrao hokej u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justinu se Zagreb toliko svidio da je u zadnji tren odlučio promijeniti planove.

Iako se cijela produkcija odmah nakon zagrebačkog megaspektakla uputila u Poljsku, gdje ih danas očekuje koncert, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u našoj metropoli što je potvrda onoga što je menadžment netom nakon uspješnog koncerta istaknuo – zagrebački koncert jedan je od najboljih koncerata u sklopu turneje PURPOSE. Nakon što se u srijedu poslije koncerta u Areni pojavio u klubu The Best na službenom after partyju, četvrtak je proveo u domu zagrebačkih Medvjeda, Ledenoj dvorani Doma sportova gdje im se pridružio na službenom treningu.

Pogledaj i ovo Justin Bieber - 3 Na tugu mnogih Omiljena tinejdžerska zvijezda otkazala je sve koncerte, fanovi su ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje

Naime, kanadski glazbenik veliki je ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da su hokejaši kluba KHL Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovom treningu pa su mu organizatori koncerta i vodstvo kluba ispunili želju.

OVDJE saznajte što je to Justin Bieber radio u zagrebačkom studiju?

Justin Bieber odradio je kompletan trening s dijelom momčadi koja trenutno nije na ruskoj turneji - od početnog rasklizavanja, sparinga te pucanja na gol, a dobio je priliku da zaigra i u službenom dresu kluba Medveščak koji nosi njegovo ime.

Da je Justin, osim što je vrhunski glazbenik i plesač i izuzetno talentiran za hokej na ledu, potvrdio je i Ivan Janković, hokejaš Medveščaka: „Zanimljivo iskustvo! Siguran sam da se Justin Bieber ne pojavi svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejaško umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio, uspješno odradio trening s nama te je bio jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko“.

Justinu se Zagreb toliko svidio da je u zadnji tren odlučio promijeniti planove pa nitko nije mogao predvidjeti gdje će ga zateći, a svojom šetnjom centrom grada iznenadio je obožavatelje koji su se imali sreću zateći tamo. Ovoliki interes za Hrvatsku iznenadio je i organizatora koncerta jer je prema prvotnom planu Justin trebao poletjeti u Poljsku ujutro nakon koncerta.

Podsjetimo, Justin je odradio odličan koncert koji nisu propustila ni brojna poznata lica.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene