slatkica iz "Jerry Maguirea"

Patio od depresije i napadaja panike ''Osjećao sam se kao smeće''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jonathan Lipnicki priznao je kako je u djetinjstvu prolazio kroz teško razdoblje.

Dječak iz filma "Jerry Maguire" Jonathan Lipnicki postao je filmska zvijezda sa svega šest godina. Plava kosica i slatke naočale ''kupile'' su svaku osobu koja je gledala taj film. Danas Jonathan ima 26 godina i izrastao je u pravog muškarca za kojim djevojke i dalje luduju. Na Instagram ga prati preko 50.000 ljudi. Iako se još uvijek bavi glumom nije uspio ponoviti i održati takvu popularnost.

 

A post shared by Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) on

Pogledaj i ovo Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Evo gdje je danas Nekad dječak s naočalama, a danas odrastao muškarac kojem su godine samo broj, biste li ga prepoznali?

''Sada snimam  puno više filmova nego prije.  Iako to možda nisu filmovi koji zarađuju milijune, ali i dalje pokušavam ostvariti svoj san i nikada nisam bio sretniji. Ali, kao klinca su me stalno zadirkivali vršnjaci, a neki od njih, koji su bili najgrublji, su mi sada prijatelji na Facebooku. Oni su mi govorili da sam jučerašnja vijest, da je moje vrijeme prošlo i da nikada neću snimiti ni jedan film.", dodao da se zbog toga osjećao kao smeće.'', rekao je Jonathan za TooFab, te dodao kako se zbog toga osjećao kao zadnje smeće.

 

A post shared by Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) on

Imao sam napadaje panike zbog svega i pri samoj pomisli da je sutra škola.", rekao je Jonathan.

"Cijeli život sam znao da želim biti glumac , a svakodnevno slušati kako to neću uspjeti i kako sam prošlost je bilo strašno. Odlazio sam kod psihijatra i radio na svom problemu. Spas sam našao u košarci. Igrao bi košarku svakodnevno i to po sat i pol. Tada nisam imao napadaje panike", rekao je Jonathan.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene