Nostalgija

EMOTIVNA JASNA ZLOKIĆ NAKON HANE "To je nešto što vas obilježi za čitav život"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasna Zlokić otkrila je zašto bi bilo dobro imati dvojnicu.

Zadatak Hane Hegedušić bio je transformacija u Jasnu Zlokić. Prilikom sjajnog nastupa i pjesme "Skitnica" uslijedilo je veliko iznenađenje za Hanu, ali i sve prisutne. Naime, njen nastup pretvorio se u duet s, ni manje ni više nego, pravom Jasnom Zlokić. Hana nije mogla sakriti šok i iznenađenje, ali se uspjela umiriti i otpjevati završnicu u duetu.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Jasna Zlokoć nije mogla ne komentirati transformaciju popularne glumice. 'Oduševljena sam, divno je bilo sudjelovati, Hana je vrhunski izvođač, ne mogu vjerovati koliko vjerno me prenijela. Sličnost je bila frapantna, a Hana se stvarno potrudila da skine moj glas, govor i mot. Svaka joj čast, to je jedna jako darovita cura. Pametna i talentirana, ona meni nije nepoznanica. Prijateljica sam njene majke i cijele obitelji Hegedušić, nije to netko koga ne znam, ali sam se iznenadila koliko je dobra bila. Jer, teško je nekog imitirati, za to treba stvarno biti darovit. I cijelo umijeće šminkera i maske, bile smo identične... U sve je ovo uložen veliki trud, i od strane izvođača, ali i kostimografa, šminkera... Svih treba pohvaliti', oduševljeno je komentirala Jasna koju je malo uhvatila i nostalgija.

'Nostalgija me sve češće hvata, dođe to s godinama. U mladosti je nema, ali s godinama ona dođe, to je prirodno. Mladost hoće često doći u misli, uvijek vuče lijepe, prekrasne uspomene. Iako, Skitnicu do danas pjevam, to je nešto što vas obilježi za cijeli život. Na svakom nastupu izvodim tu pjesmu, ne ide bez Skitnice' priznala je legendarna Jasna koja je shvatila da ne bi bilo loše imati dvojnicu.

OVDJE pogledajte što je Jole rekao o imitaciji Lane Jurčević.

'Nisam nikad razmišljala o tome, iako bi bilo dobro imati je kad je panika, kad je pokret. Bilo bi nekad dobro da me netko zamijeni. Palo mi je često napamet kako bi bilo dobro da me netko mijenja u putovanjima, pogotovo u poslovnom smislu. Palo mi je napamet par puta "da bar netko može sad to umjesto mene". Ali, nažalost, to nije moguće, to je moguće samo u showu, fikciji', otkrila je simpatična Jasna Zlokić koja nas je sve iznenadila kada se pojavila u showu Tvoje lice zvuči poznato.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Doživite transformaciju zabave uz Vip!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene