'Kiša je padala'

PRONAŠLI SMO IVANA Nakon 17 godina opet želi svoje mjesto na estradi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate se ovog glazbenika s kraja devedesetih? Vratio se i neće odustati.

Ivan Stapić, krajem prošlog stoljeća, bio je teen zvijezda. Imao je samo 14 godina kada je izbacio singl 'Kiša je padala' i tada je bio među pjevačima koji su se svakodnevno vrtjeli u radijskom eteru. Izdao je CD s 12 dječjih pjesama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Uslijedila je 'Duša ledena' i niz novih uspjeha no nakon toga Ivan je shvatio da je premlad za svijet estrade i potpuno se povukao iz tog svijeta.

Ivan je kasnije upisao glazbenu akademiju, a uskoro i sam otvara svoju glazbenu školu u Zagrebu. Da stvar bude bolja, već ih ima dvije. Danas ima i svoj bend i opet je počeo snimati punom parom. Čak je snimio i duet s Matom Bulićem koji na Youtubeu broji preko milijun pregleda. Čini se da je ovaj put Ivan ozbiljno zagrizao za svoj dio kolača na estradi.

Prije nekoliko dana Stapić je izbacio i pjesmu 'Digni čašu' s kojom također pokušava vratiti stari sjaj. Ivan Stapić je Slavonac no svjestan da se sve događa u glavnom gradu, preselio je prije nekoliko godina u Zagreb. Uz brojne gaže, ovaj mladić suvereno vlada i po svadbama. Nekada je bio glavna teen zvijezda uz Ivanu Brkić i Mineu, a danas je vladar na svadbenim pozornicama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene