Nisu ga štedjeli

POGLEDAJTE ŽESTOK SUKOB Sasuli mu sve u lice: "Ti si nitko i ništa!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Farmerima je prekipjelo pa su se odlučili obračunati s Tomislavom.

Jutro na farmi započelo je svađom, a ovoga puta u žestokom trokutu našli su se Gordan, Tomislav i Damir. Čuvši kako Tomislav prigovara Gordanu koliko je i po kojoj cijeni prodavao stvari na Sajmu, Damiru je prekipjelo te se započeo derati na njega.

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Svako jutro ga napadaš! Više mi te je dosta! Svako jutro jedno te isto mu govoriš!“ urlao je Damir na njega, a Tomislav je samo odmahivao rukom. Gordan ga je mirnim tonom priupitao je li svjestan razloga zašto ga nitko ne voli, a Tomislav je i na to odmahnuo rukom i poručio mu: „Ne interesira me! Ne zanima me nitko od vas!“ Uključi se odmah na Farmu.

Tomislavova nezainteresiranost za njihove prigovore, samo je još više potpalila Gordana i Damira koji su bezuspješno pokušavali dati mu do znanja kako se ponaša. „Ne možeš to raditi čovjeku svaki dan! Što si tako bezobrazan? Čovjek hoće biti dobar s tobom, a ne može! Zraka mu daj malo!“ nastavio je Damir, a potom je i Gordan krenuo s napadom na Tomislava. „Utuvi u glavu da nisi sam ovdje! Doći će ponedjeljak i pravda! Ti si nitko i ništa ovdje!“ poručio mu je Gordan i zaključio: „Ja ću te nominirati u ponedjeljak života mi moga! Čovjek sve što je bolji prema tebi, ti si bezobrazniji! Ljudi te zavole, a ti kontru radiš!“

Nakon velike svađe Damir i Gordan pridružili su se farmerima na Staroj farmi prepričavši im svađu s Tomislavom. „U koji fajt je bio! Pola sata smo ga ribali! Gordan je poludio!“ rekao je Damir odmah s vrata, a farmeri su ih podržali. „Koji je to debil!“ kazala je Josipa, a Goran je rekao kako zna da je Tomislavova taktika isprovocirati sve njih kako bi ga udarili te bili izbačeni s farme. „On je debil!“ ponovila je Josipa i zaključila: „Kako on ne shvaća, da i ako osvoji ove novce, on se neće znati nositi s time, jer on je tip koji se ne zna nositi sa 100 kuna, a kamoli s 500 tisuća! On nema odgoj, kulturu, nema ništa! Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Kako je izgledala svađa ovih farmera te koji plan smišlja Tomislav, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene