Bijesan je

JOSIPI POPUŠTAJU KOČNICE Tomislav ima opaki plan za nju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Farma je svaki dan sve napetija. Tomislav je u teškoj situaciji pa ga Mario nastoji usmjeriti.

Situacija na farmi crvenih svakim danom sve je napetija, a kočnice polako počinju popuštati i Josipi. Kada ju je Barbara priupitala kako napreduje musaka koju je stavila peći, Josipa je odbrusila: "Ma, ne da mi se razmišljati više ni o kuhanju, ni o musaki." Barbara i Goran ostali su iznenađeni njezinom reakcijom i priupitali su je što je nju sada okrenulo. "Ne da mi se to piskutanje po kući. Ja nisam navikla živjeti u takvim uvjetima!", kazala je Josipa te aludirajući na Tomislava dodala: "Takvi smradovi kao on u stanju su svašta napraviti."

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Dok Josipa šizi na Tomislava, ni ne sluti da je on već smislio opaki plan za nju. "Josipa misli da ako Goran osvoji pola milijuna kuna, da će njoj dati pola iznosa. Ženo Božja, on bi te na cesti ostavio! Ako ja budem prvi duelist i birao, ona prva ide van odavde", otkrio je Tomislav koji smatra da Goran manipulira zajednicom te da je svoje pravo lice počeo pokazivati tek kada su prešli na Novu farmu. "Navečer on okupi svoje pijunčeke i priča protiv mene, a ja stojim tu na štali i kada sam ušao u kuću rekao sam im da tiše pričaju, da ih sve čujem. On s njima radi što hoće", komentirao je te dodao: "Ja sam iskočio iz tog broda, ne daj Bože da sam s njim u istom moru. Neka on još malo igricu igra, pustit ću ja njega. Njih troje su Goranovi piujunčići, ali bit će i moji!"

Svoje brige Tomislav je povjerio Mariju koji mu je savjetovao da ne razbija glavu s tračevima i igricama te da će teško stvoriti situaciju u kojoj će svatko drugome reći u lice što misli. "Napeta je atmosfera, nije ti lako", zaključio je Mario.

Hoće li Mario uspjeti pomiriti Tomislava sa zajednicom, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene