Depresija na imanju

ŠTO SE DOGAĐA S NJIM? "Od jutra ništa ne radi, hoda po dvoru i drži ruke u džepu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir mu je savjetovao da uzme praktikum i uči ukoliko nema nikakvih poslova no ta ideja mu se nije svidjela.

Dok je jutro u dvanaestom tjednu showa farmerima započelo radno, Kristijanu kao da su sve lađe potonule. Iako farma iziskuje konstantan rad, bilo da je riječ o radovima oko kuće, ili oko životinja, Kristijan nije uspio pronaći ništa što bi mogao raditi. „Idem se malo prošetati, ne da mi se ništa, nemam što za raditi!“ požalio se Kristijan Damiru koji je meo ispred ulaza u kuću. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada!

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Damir mu je savjetovao da uzme praktikum i uči ukoliko nema nikakvih poslova, no ni ta ideja nije se svidjela Kristijanu, pa je odlučio prošetati po farmi.
Kristijanovo prešetavanje primijetila je i Ankica upitavši ga sunča li se, no Kristijan nije bio raspoložen ni za razgovor, pa je odjurila Goranu požaliti se na njega. „Kiki nema nikakve zadatke, on od jutra ništa ne radi! Što on radi? Hoda po dvoru, drži ruke u džepu i ne zna kud bi sa sobom od dosade!“ rekla je Goranu koji je potom odjurio to reći Josipi. Uključi se odmah na Farmu.

No, čini se kako Josipa ima lijek za sve, pa tako i za Kristijanovu depresiju. „Pozovi gospodina Kikija! Cijelo jutro on šeta tako da će i on svoje odšetat!“ naredila je Josipa Goranu, a zatim je Kristijanu dala za zadatak da napravi doručak za farmere.

Zbog čega je Kristijanu palo raspoloženje te je li ga Josipa uspjela izvući iz depresije, provjerite u večerašnjoj emisiji Farme na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene