Bolesno mršavi

Zaprepastili izgledom: Sin slavnog Bonda i njegova djevojka na rubu anoreksije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dylan Brosnan i njegova djevojka Avery Wheless prošetali su se ovih dana Los Angelesom u romantičnom izdanju, no ono što je svima zapelo za oko nije njihova ljubav, već stravičan izgled.

Sin slavnog holivudskog glumca Piercea Brosnana nemalo je šokirao svijet svojim izgledom. Dylan Brosnan i njegova djevojka Avery Wheless prošetali su se ovih dana Los Angelesom u romantičnom izdanju, no ono što je svima zapelo za oko nije njihova ljubav, već stravičan izgled. Oboje izgledaju kao da su na rubu anoreksije. 20-godišnji mladić bavi se manekenstvom, nosio je revije za prestižne modne kuće, a svira i u rock bendu.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

Očito se zbog manekenskog posla opasno igra sa zdravljem. Njegova djevojka Avery izgleda još gore. Sablasno mršava slikarica šokirala je u topiću i kratkim hlačicama. Mnogi komentiraju kako čak i nerazvijene djevojčice izgledaju bolje i zdravije od Avery. Zaista bi oboje trebali razmisliti o svom zdravlju, pogotovo kada se konačno i modni svijet odlučio čuvati zdravlje mladih manekenki i manekena.

Francuske modne kuće Kering i LVMH su, naime, donijele odluku ne zapošljavati vrlo mršave manekenke. Njihova odluka odgovor je na kritike da modna industrija potiče poremećaje u prehrani. Francuska je još 2015. godine zakonomn zabranila mršave modele, propisujući kako svi trebaju imati odgovarajuće liječničke potvrde o zdravlju u skladu s dobi i težinom. Stoga su se spomenute modne kuće odlučile učiniti iskorak u tom smjeru. Sve njihove modne kuće obvezale su se zabraniti manekenke koje imaju manji konfekcijski broj od 34 za žene, a 44 za muškarce.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene