IDILIČAN ODMOR

SASULI JOJ SVE U LICE "Igraš li ti uopće tenis ili se samo za*******?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografije s egzotičnog odmora razbjesnile su njezine pratitelje.

Tek što je završila sezonu Donna Vekić uputila se na odmor iz snova u toplije krajeve. Lijepa tenisačica uživa na misterioznoj egzotičnoj lokaciji, no tamo nije sama. Društvo joj pravi i 11 godina stariji partner Stanislas Wawrinka. Idiličnim odmorom Donna se pohvalila na svom Instagramu fotografijom u kupaćem kostimu zbog koje je odmah zaradila mnoštvo komplimenata. "Što si starija, to si bolja", poručio joj je jedan obožavatelj.

 

Holidays

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on

Pogledaj i ovo showbuzz privukla pažnju Lijepa Donna Vekić upletena u ljubavni trokut - na terenu ju je škicao i Hugh Grant

Najviše je ipak zasigurno uživao njen odabranik Wawrinka koji ju je nježno držao za ruku. Teniski as sada konačno bezbrižno uživa u ljubavi s mladom Osječankom koju je kao svoju djevojku prvi puta javno predstavio krajem lipnja na gala partyju uoči Wimbledona.

Lijepa Donna podršku mu je pružala i tijekom finala US Opena, a nakon maestralne pobjede nad Novakom Đokovićem nagradila ga je strastvenim poljupcem koji je obišao svijet.

 

Fun in the sun

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on

 No, i ovog puta našli su se oni kojima je zasmetalo to što se Donna odmara. "Donna, igraš li ti uopće tenis ili se samo za*******?", upitao se jedan od pratitelja. Povod je sigurno bio to što je na kraju teniske sezone Donna Vekić zauzela tek 100. mjesto među tenisačicama svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene