Hrabri borac

PRIČA KOJA MAMI SUZE, A DAJE NADU Nevjerojatna životna borba bivše manekenke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Javno je progovorila o svojoj bolesti u nadi da će njeno iskustvo pomoći nekoj drugoj ženi.

Prije svega godinu dana srpska manekenka Dijana Milojković Karić ni u najluđim snovima nije zamišljala u kojem smjeru će krenuti njezin život. Sve se promijenilo nakon saznanja da ima rak maternice, a samo par mjeseci nakon toga i metastaze u limfnim žljezdama – u abdomenu i vratu. Uspješnu karijeru modela zamijenila je odlascima na terapije koji su sada završili. U prosincu bi trebala saznati rezultate liječenja . ''Završila sam s terapijama i sada sam u fazi mirovanja. U prosincu imam kontrolu, ali sam uvjerena da će rezultati biti pozitivni'', prenose srpski mediji.

Uvjerena je bila u to od samog početka jer bi u protivnom pokleknula i predala se toj opakoj bolesti. ''Tog dana kad sam otkrila da sam bolesna, bila sam u teretani, istrčala sam devet kilometara. A nisam imala nikakve simptome. Ja na to gledam kao na neku jaču upalu. Svjesna sam svega, doktori su mislili da nisam bila svjesna dijagnoze, ali neću imati ništa od toga da očajavam'', rekla je bivša Miss sporta Srbije.

Hrabra Dijana nije se uplašila strašne dijagnoze. Neustrašiva lavica kompletno je promijenila način prehrane.''Oduvijek sam bila psihički stabilna osoba i mislim da mi je to pomoglo. Nisam znala koliko sam jaka dok mi se ovo nije dogodilo. Svima koji su u sličnoj situaciji, rekla bih da je psiha najbitnija'', rekla je Dijana koja je odlučila pomoći ne samo sebi, već i drugima u borbi sa zloćudnom bolesti.

Pokrenula je blog Dijana's life. ''Znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim svoja iskustva podijeliti s vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva vaša pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići', najavila je Dijana u svom videu.

Iako je Dijana snažna i hrabra, u borbi s teškom bolešću prati je njezin suprug. Nakon što je izgubila kosu, njezin suprug Stefan je isto obrijao glavu.

 

Sve dok te bude imalo, ja se ne plasim ni malo, ja se ne plašim nikoga!!!!!

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć (@karic_dijana) on

Njegova podrška znači joj sve na svijetu, a međusobnu ljubav javno pokazuju na društvenim mrežama.

 

.

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć (@karic_dijana) on

 

Srecan rodjendan mojoj ljubavi, mojoj podrsci, mom najboljem drugu, mom najboljem mužiću!

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene