Ruši stereotipe

ZGODNA I PODUZETNA Djevojka Matea Kovačića gradi karijeru u Španjolskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Studentica ekonomije odlučila se okušati u poduzetničkim vodama.

Predivna Izabel Andrijanić odlučila je iskušati svoj poduzetnički duh. Naime, 22-godišnja zaručnica Matea Kovačića sa sestrom Ivanom otvara trgovinu organskih proizvoda za bebe u Španjolskoj.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Studentica ekonomije na ovu ideju došla je provodeći vrijeme s malom nećakinjom Lucijom, a trgovina bi se trebala zvati Lunilou, piše španjolski portal Don Balon Rosa.

S obzirom da je projekt tek u pripremi za sada nije poznata lokacija na kojoj će Izabel otvoriti trgovinu. Ipak, za pretpostaviti je da će to biti u Madridu gdje Izabel boravi već godinu dana otkako je Mateo potpisao ugovor za "kraljevski klub".

U trgovini će se prodavati i lanena roba za bebe proizvedena od biljaka koje nisu uzgajane i zalijevane kemikalijama i štetnim pesticidima pa samim time ne štete zdravlju beba.

Predivna Izabel ovim pothvatom ruši stereotipe o ženama nogometaša, a vezni igrač Reala puca od ponosa što uz sebe ima mladu i ambicioznu ženu s jasnom vizijom budućnosti.

Par će u Madridu ostati najmanje do 2021. godine do kada je Mateo vezan ugovorom za klub što je sasvim dovoljan vremenski period za Izabelin probitak na tržište.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene