Humanitarci na djelu

"NITKO NEMA SRCE KAO HRVATSKA" Poznati Hrvati zajedno u još jednoj akciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aukciju fotografa za pomoć djeci oboljeloj od Down sindroma podržao je i reporter Nove TV Andrija Jarak.

Pjesme i plesa nije nedostajalo u petak u Svetom Martinu na Muri. Malene zvijezde i neke velike okupili su se na aukciji fotografija kalendara pomoću kojih se skupljao novac za Udrugu
za sindrom Down Međimurske županije
.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

I skupila se pozamašna svota iznosu od 7500 kuna koja će ovoj djeci omogućiti aktivnosti i kontinuirani rad kojim će postati što ravnopravniji članovi društva, jer su i ova djeca ista kao i mi.
„Mala beba voli kao i zdrava, veliko dijete voli ko i zdravo dijete, po svemu smo isti, samo smo po tom kromosomu različiti ali to nije neka prepreka“, govori predsjednica Udruge Višnja Horvat.

A da nije neka prepreka svi se vrlo brzo uvjere. „Ta djeca imaju izraženiju emotivnu stranu, kad te vidi odmah ti krenu u zagrljaj i prijateljski su raspoložena, to su djeca koja ti uvijek mogu popraviti dan i dati ti osmijeh na lice i pored njih vidiš kako tvoji problemu su ništa“, govore Minea i Dalibor Petko.

Jedna od velikih zvijezda bio je i reporter Nove TV Andrija Jarak koji se fotografirao uz male pomoćnike, snimateljicu i novinara. „Ovo je tako čista, transparentna i jasna akcija da mi je zadovoljstvo bilo sudjelovati u njoj i ovo je prilika da se pokaže da nitko nema srce kao Hrvatska jer uistinu je vrijedno pomoći ovim mališanima“, kaže Jarak.

Mališanima koji vole iskreno i bezgranično. A osvojili su i glumca Ivicu Pucara koji je njihov veliki prijatelj i gotovo član udruge. A sa snimanja kalendara je ponio samo najljepše uspomene. Malene zvijezde zaplesale su zajedno uz Ivana Dečaka, također zvijezdu s kalendara za koju se licitirao. „Nisam se nadao visokoj cijeni, hvala gospodinu koji je kupio fotografiju, baš mi je drago, i fotografiranje je bilo super, sva su djeca razigrana, vesela, a Downići su još na entu, s njima provedeno vrijeme završi sa osmijehom od uha do uha“, kaže Dečak.

A to je nešto što možemo i sami potvrditi. I zato hvala svima koji su sudjelovali u ovoj lijepoj akciji i onima koji će tek kupiti ovaj kalendar i time postati još jedna njihova najveća zvijezda.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene