Nekad i sad

PLASTIČNE KATASTROFE Slavni ovisnici koji su se potpuno upropastili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da slava i bogatstvo mogu dovesti do poprilično nesretnih odluka, dokaz su brojne zvijezde koje ne znaju stati s plastičnim operacijama.

Pod pritiskom očekivanja javnosti da što bolje izgledaju, mnoge zvijezde izgube kompas. Renee Zellweger, Lara Flynn Boyle i Donatella Versace tek su neke od onih koje dokazuju da u ratu s godinama - bore uvijek pobjeđuju. Na ovaj ili onaj način. ''Pretjerivanje uvijek dovodi do toga da se izgubi osobnost zato što najčešće izlaze iz svojih anatomskih oblika kakvi su oni bili i više ne sliče na nikog, pa čak ni na sebe'', rekla je dr. Jelena Jakić, spec. dermatovenerolog.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Vodeći stručnjaci ističu kako je cilj plastične kirurgije da zapravo zahvat nitko ne primijeti. ''Kad netko na svom licu radi šest, sedam operacija onda se tu teško može govriti o prirodnom izgledu'', rekao je dr. Andrej Roth., spec. opće i subspec. plastične kirurgije

Vjerovali ili ne, danas postoje i pravi ovisnici o plastičnoj kirurgiji.''Imate ljude koji dolaze na tretman samo da nešto naprave i bolje se osjećaju'', rekla je Jakić.  Svjedoci smo kako je takvih primjeraka sve više i među muškarcima. ''Jači spol je iznenađujuće osjetljiv na svoj izgled'', rekao je Roth.

Dokazuju to danas neprepoznatljivi Sylvester Stallone i Mickey Rourke. I Tom Cruise je na dobrom putu da nam iz sjećanja trajno amputira lik iz Top Guna. I prizove konotacije na neke nimalo seksi varijante. Razlog zbog kojeg dođe do pretjerivanja može biti i činjenica da čim otklonite jedan problem - uočite drugi.''Vi imate operacije liposukcije, a meni su barem 30% pacijenata muškarci'', otkrio je Roth.



Kad smo kod bora, treba paziti da ne upadnemo u još jednu zamku - pretjerivanje s neinvazivnim zahvatima. Botoks je dovoljno ponoviti tri puta na godinu. Tražite li trajnije rezultate, a facelifting vam se čini predrastičan, dobro je znati da se danas masnoćom izvučenom liposukcijom iz vaše stražnjice ili nekog drugog kritičnog područja, mogu peglati bore. Morate znati da nakon svake operacije ostaje ožiljno tkivo. Zato se dobro raspitajte o kirurgu kojem se prepuštate u ruke.

Podvučemo li crtu, možemo zaključiti kako plastični kirurg nije dobra vila. On ne može mahnuti štapićem i vratiti vas natrag u dvadesete. Budite realni u svojim zahtjevima i obratite se stručnjacima. Jer stručno izveden zahvat jedina je garancija za osmijeh na vašem licu.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene