''ONA JE CENTAR KUĆE''

Progovorio o bolesnoj kćerkici: ''Naučiš vidjeti lijepo i dobro u životu''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Mavrović otkrio je kako se nosi s bolešću kćerkice.

U vrhunskim sportašima, dobro je poznato, uvijek tinja neka iskra. Iako je trostruki boksački prvak Europe rukavice odavno objesio o klin, sport i dalje prožima njegov život. ''Nakon toga imaš potrebu za jednim mirnijim, staloženijim, uravnoteženijim životom i upravo to živim ovog trenutka'', kazao je bivši boksač Željko Mavrović za IN Magazin. Mavrović je otkio kako mu fali sportski adrenalin. ''Ono je u svakom slučaju neka vrsta ovisnosti. Da bi u sebi probudio tu količinu koja me uzbuđuje ponovno, nije dovoljno da odigram košarku s prijateljima. Kada uđem u ring, to je ipak malo drugačije'', kazao je Mavrović, poznat kao i Šaka sa Srednjaka.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

No, bilo je tu i drugih nadimaka. ''Nekako ta Šaka sa Srednjaka mi je bio draži nadimak, Irokez je došao zbog te frizure. Nadimke nisam birao, dobivao sam ih. Oni koji me se sjećaju kao jako malog ovdje, zvali su me Libe ili Beli, naravno zbog moje plave kose'', priznao je Željko koji ima neosporive sportske uspjehe.

Iako se kao dijete okušao u cijelom nizu sportova, boks ga je, kako kaže, simbolično, oborio s nogu. ''Prijatelj je donio rukavice u parkić u kojem smo se mi družili, mi smo se potukli, ja sam izbombao i nokautirao svoja dva prijatelja i tog dana sam znao da je to to. Nitko me nije mogao percipirati kao boksača, bio sam tanak i mršav, bez puno mišića, ali jednostavno sam imao osjećaja za taj prostor u ringu'', kazao je Željko. Okušao se i u poduzetništvu i u politici, no najdraža uloga mu je, dakako, uloga oca kćerkici te sinovima.

Priznao nam je i kako bi volio još jednom mijenjati pelene, no nije siguran što o tome misli njegova supruga Jelena s kojom dobro i zlo dijeli već više od 25 godina. ''Tajne su u trenucima koji nisu jednostavni, koji nisu laki. Dolaze trenuci izazova kad sam sa sobom nisi na čisto, a kamoli da podijeliš još sa nekim'', kazao je Mavrović koji sa suprogom brine o bolesnoj kćerkici. ''Dijete koje ima velikih zdravstvenih problema, a naša curica ih ima definitivno, ono ili u potpunosti razdvoji dvoje ljudi ili ih puno približi jedno drugome. Ona okuplja oko sebe, tako da je i ona kao djevojčica, centar naše kuće, tako je i postavljeno, ona cijeli dan leži u dnevnoj sobi, mi smo tu negdje oko nje, kreće se život, ona nas promatra, smijulji nam se, ima ona neke svoje zvukove, mi je pomalo razumijemo, netko drugi bi rekao da je to samo neko gugutanje. Ne dozvoljava nekakve provode, nekakve odlaske, neka velika putovanja, što ti se čini, joj pa svi imaju, drugi mogu'', otkrio je Željko i dodao kako se na takav način života naučiš. ''Naučiš vidjeti i lijepo i dobro i u takvom načinu života. Kćerkica je jedno prekrasno biće koje nas je zbližilo i koje nam je dalo puno kvalitete u životu, sigurno.'', zaključio je Željko.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene