PRAVI KOMADI

GINEKOLOG KOJEG ŽELI SVAKA ŽENA! Najseksi hrvatski liječnici pravi su melem za oči!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog njih ni sezona gripe ne zvuči strašno. Na zdravstveni sustav i liste čekanja se možemo žaliti, no listu najseksi liječnika smo sastavili sa zadovoljstvom.

Nema te majke koja nije poželjela liječnika za zeta. Bijela kuta, status, ugled i moć koju nosi to zanimanje oduvijek je bila privlačna ženama a onda su se pojavili oni - dr. Doug Ross, dr. Luka Kovač i Mc Dreamy te potpuno zaludili žene diljem svijeta. OK, oni su imaginarni liječnici, ali i u stvarnim ordinacijama obitavaju neki zbog kojih bismo željeli da sezona gripe traje dulje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Doktor Marko Kisić ima tek 35 godina i specijalist u području ginekologije i porodništva. Nakon specijalizacije u bijelom svijetu, Kisić se vratio kući, na sveopće zadovoljstvo pacijentica. Trenutačni status - slobodan. ''Naravno da je ginekolog i vjerojatno ima puno posla čim stavlja svoje goišave slike u javnost '', zaključila je Žanamari Perčić. ''Ne znam gdje je njegova ordinacija, ali vjerujem da je velika gužva '', rekla je modna dizajnerica Martina Bundek.

Kada vas pogledaju njegove plave oči, nestaje svaka sumnja. Žene i muškarci se bez problema predaju u ruke Dinku Tončiću, 43-godišnjem kirurgu glave i vrata. Njegov eodoljiv osmijeh i pogled dovoljni su aduti za listu najseksi liječnika. Bračni status - oženjen.''A dijete drago ima baš onako babi face koji nema potrebe za etstskom kirurgijom'', rekla je Žanamari. ''Dječački šarmantan i nadasve elegantan'',dodala je Martina.

Naš sljedeći ljepotan dolazi iz liječničke obitelji, premda i dva ostala brata zaista dobro izgledaju. Tomica Bagatin nas je osvojio na prvu - stručni šarmer koji rješava naše nedostatke uz pomoć estetske kirurgije. Pa komu se on ne bi svidio? ''Sviđaju mi se brkovi i volim kad muškarac ima tako malo puniju kosu'', rekla je Žanamari.  ''Ležerno, opušteno ,normalno, svakodnevno pristupačno, ležeran stil odijevanja'', kazao je Josip Tešija, kustos.
''Izuzetno šarmantan mladenačke crte lica, bilo bi ga zanimljivo vidjeti bez brade i brkova'', rekla je Martina.

 

Od estrade preko Medicinskog fakulteta, liječnika reprezentacije do volonterskog savjetnika u Uredu Predsjednice - to je put Tomislava Madžara. Iako u ovoj fazi ne radi u bolnici, mnoge dame bi se sigurno rado našle na njegovoj listi čekanja. ''Uvijek elegantan uvijek u izuzetnim odjelima skrojenim po mjeri, bilo bi dobro da nađe dobrog frizera da ga savjetuje da ne koristi toliko briljantina u kosi'',rekla je Martina.

Rijetko tko želi ušetati u Institut za tumore, no kada se već tamo nađete, onda želite da vas dočeka netko poput Andreja Rotha.  ''Njegovo lice kaže strogo, djeluje mi strogo ali pravedno to je bitno jer je to teška tematika to je karcinom najgore što može biti'' , kazao je Josip Tešija. Iako vam zdravlje mora biti na prvom mjestu, ne bi nas čudilo da nakon ove liste zakažete termin taman bile zdrave kao dren. Za kraj ćemo upotpuniti listu mladim nadama, čije vrijeme tek dolazi. O, da, zbog njih smo već počele šmrcati i kašljati i nema veze što ne žive u Lijepoj našoj, naša zdravstvena vrijedi u zemljama njihova prebivališta.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene