Glumačka legenda

NEKADA JE BIO OMILJEN, A DANAS... Gdje je najveća dječja zvijezda ovih prostora?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjajan glumac nam je otkrio kako se nosi sa slavom koju je stekao sa svega 12 godina.

U Zagrebu je nedavno boravio glumacSlavko Štimac koji je slavu stekao kao 12-godišnji dječak. Kod nas je ugošćen zahvaljujući svojem novom filmu "Dobrica". Otkrio nam je kako se kao dijete nosio s popularnošću, jesu li mu učitelji popuštali te vjeruje li u izreku "dobro se dobrim vraća".

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezda serije 'Seks i grad' EKSKLUZIVNI INTERVJU Cynthia Nixon otkrila sve o borbi s rakom

"Koliko sam dobrica, to ne znam. Apsolutno vjerujem da se dobro dobrim vraća. Nema greške. Kao i zlo zlim", kazao je karizmatični Štimac. Prokomentirao je i prvi film koji je radio, film "Vuk samotnjak". Iako nikad nije završio Akademiju, njegova škola bio je film koji je snimio kao dječak. Nakon toga, sve se samo nastavilo. "Dobar bio, odgovoran dečkić. Sve sam stizao, profesori mi nisu gledali kroz prste. Bio je to veliki stres. Ljudi su završavali sa snimanjima i odlazili kući odmarati, a meni je dolazila nastavnica", prisjetio se Slavko dana kada je kao dječak postajao velika zvijezda.

Morao je tada stizati sve svoje školske obveze. Možda je baš zato postigao životnu ravnotežu i ostao skroman, tih, miran i povučen. "To je neukusno, sebe hvaliti. Pokušavam biti normalan čovjek, to što se bavim javnim poslom ništa ne znači ako sam normalan", komentira Štimac. Da je poznat, priča Slavko, shvatio je kad su se njegovi filmovi i serije počele prikazivati na televiziji, koja se u ono vrijeme sastojala od jednog, dva programa. "Bilo je nemoguće da te netko ne poznaje". Što je još Slavko Štimac otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene