Posljednji intervju

SRETNA SIMONA ODLAZI: 'Drogirala sam se i imala bulimiju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Drogirala sam se i imala bulimiju', priča Simona. Danas je njezin život potpuno drugačiji.

Simona Gotovac, odnedavno Mijoković, napokon živi svoj san. Bivša reality zvijezda prije pet godina okrenula se vjeri i svoj život promijenila iz temelja. Sa suprugom Stanislavom i svojom kćeri Gabrijelom uskoro će se preseliti u Austriju, gdje će raditi kao vizažistica.

Pogledaj i ovo Simona Mijoković Težak period Simona dva mjeseca nakon petog poroda progovorila o zdravstvenim problemima najmlađeg sinčića

'U subotu odradim zadnje šminkanje u Zagrebu, već su nam sve stvari u Linzu, samo sjedamo u subotu u auto i idemo', rekla je Mijoković. Posljednji je ovo Simonin razgovor koji s medijima vodi prije odlaska u austrijski Linz.

'Nismo imali ništa zajedno i kada smo se zaručili, on je mene poljubio. A do braka smo mi rekli da naše tijelo pripada Bogu. I tek u sakramentu kada mi postanemo jedno tijelo moći ćemo biti zajedno', priča Simona. Osvrnula se i na svoju prošlost, tijekom koje je konzumirala droge te imala problema sa bulimijom. Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene