Slavna ljubiteljica mode

NAJSKUPLJI HRVATSKI ORMAR 2016. - Evo koliko vrijede Severinine krpice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni protekle 2016 nije nedostajalo zanimljivih vijesti. Mnoge je posjetila roda, a Seve je trudnoću morala demantirati. Ipak, otkrivena je vrijednost njenog ormara.

Showbizz pregled 2016. godine otkriva mnoge zanimljivosti. Naime, proteklih 365 dana oBIlježila su brojna vjenčanja poznatih Hrvata. Isto tako, rode su protekle godine obitelji domaćih zvijezda iznenadile brojnim djevojčicama. Osim toga, otkrit ćemo vam i najskuplji hrvatski ormar 2016. Doznajte koja sretnica ima 750 tisuća kuna vrijednu garderobu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Anamarija Asanović, Iris Rajčić, Belma Džomba, Ivan Rakitić - svi oni postali su roditelji djevojčica. Ipak, pjevačica Ida Prester bila je 2016. iznimka od toga pravila te je na svijet donijela još jednog dječaka. Kad smo kod trudnoća, spomenimo i onu o kojoj se najviše špekuliralo. Severina je u ožujku demantirala glasine da je ponovno u blaženom stanju.

A ubrzo nakon toga doznali smo da je njezin ormar među najskupljima u Hrvatskoj. Mediji su ga procijenili na vrtoglavih 750 tisuća kuna. Naime, samo jedan dnevni stajling Severine Kojić, s kaputom od gotovo 30 tisuća kuna i torbom od 12 i pol tisuća, lako premaši nekoliko prosječnih hrvatskih plaća.

Što se još događalo u turbulentnoj 2016., pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene