Sreća najveća

ŠTO VIŠE, TO VESELIJE Ovo su najveće obitelji na javnoj sceni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prebrojali smo najmnogobrojnije domaće obitelji. Ovo možda niste znali o njima.

Djeca su bogatstvo i na njima svijet ostaje. Nažalost, u Hrvatskoj podaci o natalitetu ne idu tomu u prilog. Obitelji s troje djece smatraju se mnogobrojnima, no takvih je zaista malo. Neke naše zvijezde ipak prkose lošim statistikama te uživaju u obiteljskoj idili s četvero i više djece.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Ako pitate roditelje, najveće zadovoljstvo i sreću predstavljaju im djeca. Nažalost, u Hrvatskoj tek svaka deveta obitelj ima više od dvoje djece. No, taj trend ne prate neki naši poznati. Među njima je Rade Šerbedžija kojem je 70 godina te uživa sa svojih petero djece. Sina Danila, koji se bavi režijom, i kćer, glumicu Luciju, dobio je u prvom braku, dok su Milica, Vanja i Nina plod ljubavi s Lenkom Udovički. Obitelj Šerbedžija pravi je dokaz da ljubav, posao i obitelj idu ruku pod ruku.

Sedam stolaca je potrebno i za obiteljskim stolom Marka i Sandre Perković. Dvojica sinova i 3 kćeri centar su njihova svijeta, iako Sandra priznaje da je petero djece želja slavnog pjevača, dok bi ona voljela proširiti obitelj za još kojeg člana.

Leonarda i Zvonimir Boban jedan su od rijetkih parova koji još uvijek koračaju rame uz rame, zajedno sa svojih petero djece. Kako dug niz godina nisu mogli postati biološki roditelji, posvojili su četvero klinaca. A onda ih je nakon 20 godina čekanja iznenadila trudnoća i na svijet je stigla Ruža. Presretnu mamu Leu slabije viđamo na društvenim događajima, no to ni ne čudi. Obitelji nogometaša očito uživaju u velikim obiteljima. Tako je i Dario Šimić sa suprugom Jelenom otac četvorice sinova. Trojica starijih itekako su se razveselila malom bratu, iako se tata potajno nadao djevojčici.

U kući njegova kolege s travnjaka Igora Bišćana obrnuta je slika. On i supruga Marija ponosni su roditelji četiriju djevojčica. Posljednja princeza na svijet je stigla prije mjesec dana. Tko još uživa u mnogobrojnoj obitelji, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene