Poznate majke

TKO JE STROG, A TKO POPUSTLJIV? "Vičem, vičem, ali ne shvaća me se ozbiljno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate mame otkrile su nam u čemu su stroge, a u čemu ipak popuštaju.

Dok su njihovi mališani uživali u druženju s najdražim crtanim likovima, poznate mame su nam priznale koliko su stroge kad se radi o vremenu provedenom pred televizorom. Iako je djeci uvijek najteže reći ne, granice se, kažu, moraju znati.

Pogledaj i ovo Ana Begić Tahiri velika transformacija Naša glumica smršavjela je čak 15 kila, a sada je novu figuru istaknula u seksi kožnom izdanju!

„Imaju ograničenja, više manje kako je škola sada i ovaj treći koji je mali pao je u taj koš da nema crtića i igrica preko tjedna, samo vikendom, a prioritet su nam igre na otvorenom“, kaže bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh.

Jednako je i u obitelji glumice Ane Begić Tahiri. "Ma nije neko dijete koje pretjerano provodi vrijeme pred televizorom, tabletom i to voli više biti vani nego unutra što je meni genijalno", otkriva glumica.

Branka Krstulović i Iris Androšević imaju nešto zajedničko. Obje imaju čak tri sina. Uz sve izazove koje nose sinovi, morali smo se zapitati priželjkuju li ikad kćerkicu.

"Ne, trenutno sam toliko izvan toga svega, dosta sam u poslu i stvarno troje djece je dosta, vjerujte mi jako puno posla tako da nema želja za dalje", kaže bivša Miss Hrvatske.

Poznate mame priznaju da im ponekad ništa ne pomaže da ih se shvati ozbiljno. "Pa ja već i vičem, vičem, ali ne shvaća me se ozbiljno. A kad suprug vikne onda je to zaista to", kaže Iris.

Zato katkad treba biti i stroga mama, slaže se Ivana, koja je svojem sinu Noi postavila jasna pravila. "Nema spavanja u 11, 12 sati, kod nas je to dosta strogo, 9, 9.30 do deset najkasnije, ako ima neka nogometna utakmica na televiziji ima je pravo gledati do kraja, stroga sam po pitanju zdrave ishrane, pa kad krenem nabrajat ispada da sam strašno stroga mama", priznaje Ivana. Sigurni smo da se Noa ne bi složio s time jer mame su na kraju dana uvijek one koje će nam popustiti baš u svemu.

Što su nam još otkrile poznate mame pogledajte u prilogu IN magazina.
IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene